Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Χόρτο» και «Ντίμι» στον ίδιο δρόμο με τον Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Χορτομάρη και τον Δημήτρη Χατζηανδρέου (δεν αγωνίσθηκε τη φετινή σεζόν λόγω της στρατιωτικής του θητείας).

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «κόκκινων» έχει ως εξής:

«Ανανεώσεων συνέχεια για τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι, ο οποίος χτίζει σε γερές βάσεις το ρόστερ της επόμενης χρονιάς που μετά από 10 χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στις Εθνικές Κατηγορίες. 

Η φιλοσοφία του σχεδιασμού της νέας ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο Σερραίων νεαρών ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών που θα παίξει γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ με στόχο να πρωταγωνιστήσει στον όμιλό της. 

Ο Στέλιος Χορτομάρης (24 ετών, 1,82 μέτρα, point guard) θα αγωνιστεί στη θέση του «άσσου» και μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Παντελή Γεωργιανό θα οδηγήσουν τους συμπαίκτες τους στην κούρσα του Πρωταθλήματος. 

Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας βασίζει πολλά στην απόδοση του χαλκέντερου καλαθοσφαιριστή που πέρυσι επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, αλλά σταδιακά βρήκε τον ρυθμό του. 

Ο Δημήτρης Χατζηανδρέου (26 ετών, 1,98 μέτρα, power forward και center) επιστρέφει στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στη «γραμμή των ψηλών», αφού τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Κατηγορία.

Καλή χρονιά παιδιά, με υγεία, και νίκες που θα βοηθήσουν την ομάδα να διακριθεί στη Γ’ Εθνική!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: