Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Αγωνία μέχρι τέλους για την άνοδο στους «ταύρους»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του basketblog.gr και του tsiotras.blogspot.gr διάχυτη είναι η αισιοδοξία στις τάξεις του Α.Ο. Πολυγύρου για τη συμμετοχή του στη Β' Εθνική υπολογίζοντας στην άρνηση του Παγκρατίου να αγωνισθεί στην Α2 και τον προβιβασμό του Φίλιππου Βέροιας στην ανώτερη κατηγορία.

Εφόσον ευοδωθεί αυτό το σενάριο, τότε οι Χαλκιδικιώτες θα ανέβουν κι αυτομάτως θα μείνει κενή μία θέση στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Οπότε η Ε.Ο.Κ. λογικά θα προσπαθήσει να καλύψει αυτό το κενό με τη δευτεραθλήτρια ομάδα της Ε.ΚΑ.Σ.Χ., δηλαδή την Γαλάτιστα (πρωταθλητής ανεδείχθη ο Κένταυρος Καλλικράτειας).

Ουδείς βέβαια γνωρίζει εάν η Γαλάτιστα σε περίπτωση που δεχθεί τη πρόσκληση από την Ομοσπονδία θα απαντήσει θετικά, από τη στιγμή κιόλας που την επόμενη Τρίτη θα γίνει η κλήρωση για τη διοργάνωση της Γ' Εθνικής στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γυμναστικός περιμένει με αγωνία μήπως σταθεί τυχερός και ανοίξει η πόρτα της Γ' Εθνικής και γι' αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον συμβεί διπλή «καραμπόλα» (να προβιβασθούν ο Πολύγυρος και ο Λεύκιππος Ξάνθης), τότε τα νέα για τους «πράσινους» θα είναι χαρμόσυνα από Αθήνα μεριά, αρκεί το τοπίο να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό.

Καλό όμως θα ήταν ο Γυμναστικός να είχε ήδη στείλει στην Ε.Ο.Κ. μία επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πιθανή συμμετοχή του στην Γ' Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: