Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μια ντουζίνα παίκτες παρελθόν από τα «λιοντάρια»

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 12 καλαθοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ-ΚΡΙ για πολλούς και διάφορους λόγους, με την αποχώρηση του Κώστα Πεχλιβάνη από τα «λιοντάρια» να αποτελεί την πιο ηχηρή εξ' αυτών.

Οι «κόκκινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας τους παίκτες για την προσφορά τους στην ομάδα. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η "οικογένεια" του Πανσερραϊκού Κρι Κρι επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες της ευχαριστίες σε όλους τους καλαθοσφαιριστές που παρ’ ότι αποχωρούν από την ομάδα, τη στελέχωσαν επιτυχώς πέρυσι και με το "λιοντάρι" στο στήθος έγραψαν μια "χρυσή" σελίδα στην πολύχρονη ιστορία του συλλόγου. 

Ο αρχηγός Δημήτρης Τσανάκας, ο "πιστός εργάτης" Σταύρος Ιωσηφίδης, ο "μπόμπερ»" Κώστας Πεχλιβάνης, οι "παλιοί" Σάββας Παρχαρίδης και Τάσος Φραγκούλης, η φοιτητική τετράδα των Νίκου Χατζηστεφάνου, Ραφαήλ Πεχλιβάνου, Νίκου Κιρκινέζη και Γιώργου Καρασαββίδη, καθώς και "οι τρεις σωματοφύλακες" του εφηβικού Αντώνης Αποστολίδης, Ανέστης Κοπίλης και Δημήτρης Γκουτίδης μπορεί να μην ανανέωσαν για άλλη μια χρονιά τη συνεργασία τους με την ομάδα, ωστόσο έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση όλων των ανθρώπων της. 

Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρατε στον Σύλλογο! 

Σας ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια τόσο στην καριέρα όσο και στη ζωή σας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: