Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τελευταίες πινελιές πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας των «λιονταριών» για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 έχει ξεκινήσει. Στις 19 Αυγούστου οι «κόκκινοι» θα συγκεντρωθούν στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων και θα προπονηθούν για πρώτη φορά.

Οι άνθρωποι της ομάδας, παρά το θέρος, βρίσκονται σε εγρήγορση και τρέχουν προκειμένου να κλείσουν όλες τις υποθέσεις που αφορούν το ρόστερ του Πανσερραϊκού ΚΡΙ-ΚΡΙ.

Έτσι λοιπόν δεν είναι απίθανο στη πρώτη συγκέντρωση των «λιονταριών» το παρών να δώσουν τόσο ο Ηλίας Τράκας (φαίνεται ότι μπήκε το νερό στ' αυλάκι για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών), όσο και ο Βαγγέλης Δημητρακάς (οι υπεύθυνοι του Πανσερραϊκού έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον νεαρό καλαθοσφαιριστή).

H περίπτωση του Καραμπέκη εξακολουθεί να ενδιαφέρει τα «λιοντάρια» και οι συζητήσεις συνεχίζονται ανάμεσα στους «κόκκινους» και τον παίκτη, ο οποίος θέλει να πάρει μια σωστή απόφαση (όχι μόνο ως καλαθοσφαιριστής, αλλά και ως μελλοντικός επιστήμονας).

Αναφορικά τώρα με την υπόθεση του Κώστα Πεχλιβάνη δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, αλλά από τη στιγμή που στο έμψυχο δυναμικό των «κόκκινων» υπάρχει μόνο ένας παίκτης μεγάλος σε ηλικία (Συμεωνίδης) όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά δεδομένου ότι ο «Πέχλι» είναι ακόμα σε θέση να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Έθνικής, στο οποίο κάθε ματς θα είναι ντέρμπι.

Βέβαια ο Πανσερραϊκός ελπίζει μήπως και εντοπίσει κάποιο «λαβράκι» την περίοδο του Σεπτεμβρίου όταν έρθουν οι φοιτητές στην πόλη μας.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: