Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Πωλείται αγροτεμάχιο στη Θάσο κοντά στη μαγευτική παραλία του Παχύ!


Ξεκινώντας από το Λιμένα, και οδηγώντας προς τα δυτικά προς το άλλο μεγάλο λιμάνι της Σκάλας Πρίνου, στα μισά περίπου της διαδρομής μας αντικρίζουμε το ακρωτήριο του Παχύ. 

Το ακρωτήριο που είναι το μεγαλύτερο του βορεινού τμήματος του νησιού βρίσκεται 6 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα και μαζί με αυτό του «Κεφαλά» στο Νότο, οριοθετούν τα βορεινά και νότια σύνορα του νησιού, καθώς αποτελούν σημεία αναφοράς και δείγματα άγριας βραχώδους ομορφιάς. 

Στον αυχένα του ακρωτηρίου και πριν συνεχίσετε στον κατηφορικό πλέον δρόμο για την ομώνυμη παραλία αξίζει να σταματήσετε στο μικρό κιόσκι του Δήμου για να θαυμάσετε την υπέροχη θέα. 

Η λήψη φωτογραφιών από αυτό το σημείο είναι επιβεβλημένη θα λέγαμε καθώς έχετε την ευκαιρία να απαθανατίσετε την Θασσοπούλα το γραφικό αυτό πανέμορφο νησάκι αλλά και όλες τις απέναντι στεριές της Κεραμωτής και της Καβάλας. 

Η θέα από τα απόκρημνα βράχια σου κόβει την ανάσα. Συνεχίζοντας τον περιφερειακό δρόμο και σε μια παράλληλη πορεία μέσα από τα πυκνά θασίτικα πεύκα, φτάνουμε στην παραλία του Παχύ. 

Είναι μια από τις πιο μαγευτικές και ειδυλλιακές τοποθεσίες του νησιού, με καταπράσινα βουνά και διάσπαρτους ελαιώνες που με τη ποικιλία των χρωμάτων δίνουν μια υπέροχη αίσθηση στον επισκέπτη.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 540 Τ.Μ. 180 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΠΑΧΥΣ.

ΤΙΜΗ: 27.500€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΨΑΛΗΣ (ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 23210 50244)

Δεν υπάρχουν σχόλια: