Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αντίστροφη μέτρηση για Πανσερραϊκό και Ικάρους

- Κοκολιός: «Σεβασμός, Προσοχή, Θέληση»

- Κακιούζης: «Ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα»

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία τόσο του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ, όσο και των Ικάρων ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και του μεταξύ τους ντέρμπι την προσεχή Κυριακή.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις δύο ομάδες, οι οποίες εδώ και σχεδόν 2 μήνες δουλεύουν σκληρά στο γήπεδο έχοντας μάλιστα τεστάρει τις δυνάμεις τους σε φιλικά παιχνίδια.

Φώτης Κοκολιός και Γιάννης Κακιούζης μίλησαν στο SerresBasket για τη σερραϊκή «μονομαχία».

Φ.Κ.: «Για να κερδίσεις τέτοιου είδους παιχνίδια χρειάζεται να δείξεις σεβασμό στον αντίπαλο, μεγάλη προσοχή καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και θέληση για τη νίκη. Όποιος το θέλει περισσότερο θα κερδίσει.

Η απόφαση του Γιάννη Κακιούζη να αγωνισθεί τελικά δίνει μια δυναμική στους Ικάρους, αφού είναι ένας αθλητής εγνωσμένης αξίας και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, αλλά αυτό το γεγονός δεν μας τρομάζει ως ομάδα, αφού έχουμε δουλέψει σωστά όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Γ.Κ.: «Γνωρίζω ότι για τη τοπική αθλητική κοινωνία ο αγώνας των Ικάρων με τον Πανσερραϊκό έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία,  αλλά για εμένα προσωπικά αυτό το παιχνίδι είναι σαν όλα τα άλλα.

Η ομάδα μου είναι έτοιμη για την πρεμιέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: