Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: «Ποιος θα συμμαζέψει τον διοικητικό παράγοντα των Ικάρων;»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ αναφορικά με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στους Ικάρους STIHL και τα όσα έλαβαν χώρα στο ΔΑΚ Σερρών.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «κόκκινων» έχει ως εξής:

«Σχετικά με την ένταση που έλαβε χώρα στην κερκίδα του Δ.Α.Κ. Σερρών κατά τη διάρκεια του τοπικού ντέρμπι μεταξύ της ομάδας μας και των Ικάρων, οφείλουμε να αποσαφηνίσουμε τα εξής προς γνώση των Σερραίων φιλάθλων και αποκατάσταση της αλήθειας: 

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι προνόησε εγκαίρως, εντός της εβδομάδας πριν τον αγώνα, να ενημερώσει τόσο τους οργανωμένους φιλάθλους της για τις θέσεις που θα καταλάβουν στην κερκίδα, όσο και την ομάδα των Ικάρων, ώστε να μη φέρει παιδιά της ακαδημίας της στο γήπεδο, με τη συμφωνία να ισχύσει το αντίστροφο στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος για την Lions Basketball Academy. 

Ενώ οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας -η δράση των οποίων είναι γνωστή και αναγνωρίζεται στο πανελλήνιο- τήρησαν πιστά τα συμφωνηθέντα, αντιθέτως, ομάδα αθλητών της ακαδημίας των Ικάρων, παρά τις συστάσεις του υπεύθυνου του γηπέδου και κατά την ώρα της προσέλευσης των θεατών, έλαβε θέση μέσα στην κερκίδα της ακαδημίας και των οργανωμένων φιλάθλων μας, συνοδευόμενη από τους προπονητές της. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον οποίο όλοι οι φίλαθλοι παρακολουθούσαν χωρίς πρόβλημα υποστηρίζοντας ο καθένας την ομάδα του, ο επικεφαλής της ακαδημίας των Ικάρων και οργανωτής της κερκίδας τους, κατέβασε απροκάλυπτα από τα κάγκελα μέρος του πανό των Che Guevara, και, όταν του ζητήθηκε ο λόγος, απάντησε με ειρωνικά σχόλια και χειρονομίες, ενώ «περιφρουρούσε» τα παιδιά του.

Όσο για τις ύβρεις που ακούστηκαν κατά διαστήματα από την κερκίδα, προφανώς και δεν αρμόζουν στη μπασκετική ατμόσφαιρα που επιθυμούμε να έχει το γήπεδό μας, την οποία δεσμευόμαστε να περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο! 

Τον διοικητικό παράγοντα όμως της αντίπαλης ομάδας που φοράει «βαριά φανέλα» και εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας αδιακρίτως με ακατονόμαστες φράσεις τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού την ώρα που οι δυο αντίπαλοι μονιασμένοι έδιναν τα χέρια, ποιος θα τον συμμαζέψει;». 

Σχόλιο από SerresBasket: Επειδή δεν καταλάβαμε αυτό το «περί αποκατάστασης της αλήθειας» ,μια που το SerresBasket είναι το μοναδικό Μέσο που δημοσίευσε αναλυτικό άρθρο αναφορικά με τις «ασχήμιες» στη κερκίδα, μήπως μπορείτε να μας το εξηγήσετε καλύτερα;

Εάν όντως κάποιος παράγοντας των Ικάρων επέδειξε τέτοια συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα, τότε αυτή είναι κατακριτέα.

Πάντως στη συγκεκριμένη κερκίδα κάθονταν και αθλητές και προπονητές της "Lions Basketball Academy" και όλοι τους αποχώρησαν μαζικά μετά την ένταση που σημειώθηκε.

Γίνεται λόγος για περιφρούρηση, αλλά μου φαίνεται ότι ο προπονητής και οι παίκτες του Πανσερραϊκού είναι απροστάτευτοι σε τυχόν νέα εντός έδρας ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: