Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι ψευδαισθήσεις κι ο πανικός σε μία σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Η νίκη-βάλσαμο που έψαχνε ο Πανσερραϊκός στη Θεσσαλονίκη δεν ήρθε. Οι «κόκκινοι» έχασαν από τη ΜΕΝΤ κι έτσι οι «πληγές» από το «στραπάτσο» στο τοπικό ντέρμπι παραμένουν ανοικτές.

Πολύ γρήγορα τα «λιοντάρια» και οι διοικούντες της ομάδας πήραν ένα σκληρό μάθημα. Πρώτον ότι η Γ' Εθνική δεν έχει καμία σχέση με το τοπικό πρωτάθλημα και δεύτερον ότι το όνομα «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ» όσο ιστορικό κι αν είναι δεν τρομάζει τους αντιπάλους, αφού τα τελευταία 10 χρόνια οι «κόκκινοι» ήταν εξαφανισμένοι από τον μπασκετικό χάρτη της χώρας.

Έγιναν μεταγραφές, η ομάδα έχει ιατρικό επιτελείο, υπάρχουν χορηγοί, γίνεται προσπάθεια στη προβολή των «κόκκινων» μέσω των social media, κι όλα αυτά είναι σημαντικά, δηλαδή να υπάρχει «υγεία» στην ομάδα.

Εάν όμως κάποιοι στο «κόκκινο στρατόπεδο» έχουν την ψευδαίσθηση ότι ο Πανσερραϊκός σε αυτό το επίπεδο και σε αυτή τη κατηγορία είναι ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και ΤΣΣΚΑ και ότι επιβάλλεται να ανέβει στη Β' Εθνική «περπατώντας», τότε πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους το συντομότερο δυνατό. 

Κι ασφαλώς πρέπει να λειτουργήσουν με ηρεμία (όλοι μαζί) και να μη πέσουν στην «παγίδα» του πανικού και διώξουν τον προπονητή (η εύκολη κίνηση στην οποία προχωράει κάθε διοίκηση βγάζοντας και μια ευχαριστήρια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου).

Η σεζόν μόλις ξεκίνησε, τίποτα δεν έχει χαθεί!

Υ.Γ.1: 121 πόντους συνολικά έχει πετύχει ο Πανσερραϊκός στο πρωτάθλημα. Από αυτούς τους 121 τα μεγάλα ονόματα της ομάδας, Συμεωνίδης, Παντελής Γεωργιανός, Τράκας και Γρίψιος έχουν σκοράρει όλους κι όλους 45 (δηλαδή το 37% στην επίθεση).

Υ.Γ.2: Μετά το σερραϊκό ντέρμπι ο Φώτης Κοκολιός δέχθηκε στοχευμένη επίθεση από μερίδα του τοπικού Τύπου. Σε τέτοιου είδους συμβάντα ο οργανισμός που λέγεται «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ» πρέπει να δείχνει αντανακλαστικά.

ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: