Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης για τους καλαθοσφαριστές του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ και της Α.Ε.Σ.


Στο πλαίσιο του κοινού αθλητικού σχεδιασμού και προγραμματισμού των δύο συμπορευόμενων ιστορικών σωματείων καλαθοσφαίρισης της πόλης μας, τέθηκε σε εφαρμογή το ετήσιο πρόγραμμα προπονήσεων ατομικής βελτίωσης. 


Με βάση αυτό, όλοι οι αθλητές του Πανσερραϊκού Κρι Κρι και της Α.Ε. Σερρών από τα πρoαγωνιστικά και τα αγωνιστικά τμήματα υποδομών έως τις αντρικές τους ομάδες, κατόπιν εισηγήσεων των προπονητών και απόφασης του Δ.Σ. της συμπόρευσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουλεύουν σε ολιγομελή τμήματα μέσα στο γήπεδο με στόχο τη βελτίωση της ατομικής τους τεχνικής. 

Έτσι οι αθλητές μας με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την ατομική τους τεχνική, θα έχουν καλύτερη αγωνιστική παρουσία στα τμήματα που αγωνίζονται και συγχρόνως θα επιτυγχάνονται καλύτερα ομαδικά αποτελέσματα. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος των ομάδων μας, να βρίσκονται πάντα σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο μέσα από υγιείς αθλητικές δράσεις και μέσα από την ομαδικότητα να επιτυγχάνονται οι φιλοδοξίες και τα όνειρα του κάθε αθλητή μας. 

Οι προπονήσεις διεξάγονται ήδη υπό την καθοδήγηση του πολύπειρου προπονητή καλαθοσφαίρισης κ. Βασίλη Χρυσανθίδη, ο οποίος, εκτός των άλλων διακρίσεων με τις ομάδες του με πολλές συμμετοχές σε τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων, εφήβων και παίδων, ανέδειξε αγωνιστικά πολλούς Σερραίους καλαθοσφαιριστές τα τελευταία 30 χρόνια που πρωταγωνίστησαν στις μεγαλύτερες κατηγορίες των Εθνικών πρωταθλημάτων, αλλά και στελέχωσαν τις μικρές Εθνικές Ομάδες και τα κλιμάκια επίλεκτων αθλητών. 

Το πρόγραμμα προπονήσεων ατομικής βελτίωσης ξεκίνησε επίσημα τον Αύγουστο και θα διαρκέσει καθ΄ όλη την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έως τις 20.7.2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια: