Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΕΚΑΣΑΜΑΘ - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Τελέσθηκε ο Αγιασμός του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ και της Α.Ε.Σ.

Με κάθε επισημότητα και μέσα σε οικογενειακό κλίμα τελέστηκε την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων ο καθιερωμένος Αγιασμός των αγωνιστικών τμημάτων του Πανσερραϊκού Κρι Κρι και της Α.Ε.Σ.

Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, συνεργάτες, χορηγοί, γονείς και φίλοι των δύο ιστορικών αθλητικών σωματείων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Την παράσταση «έκλεψαν» οι νεαροί αθλητές της σύγχρονης και πρότυπης Ακαδημίας των δύο ομάδων της Lions Basketball Academy που λειτουργεί φέτος υπό την προπονητική καθοδήγηση του σπουδαίου παλαίμαχου Σερραίου καλαθοσφαιριστή Κώστα Τότσιου και μέχρι σήμερα έχει εντάξει περισσότερα από 150 παιδιά στο δυναμικό της! 
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, ο οποίος απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας στους καλαθοσφαιριστές ότι σε ένα ομαδικό άθλημα όπως η καλαθοσφαίριση θα πρέπει να βάζουν το «εγώ» τους κάτω από το καλό της ομάδας, καθώς και ότι αποτελούν «πρεσβευτές του νομού μας» φορώντας τη φανέλα των δύο ιστορικών Συλλόγων.


Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αβραμάκης, ο οποίος αναφέρθηκε, εκτός από το αθλητικό και στο κοινωνικό έργο της συμπόρευσης των δύο ομάδων. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως απαραίτητη επίδειξη Πρώτων Βοηθειών (καρδιακής ανακοπής με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή αντιμετώπιση λιποθυμικού επεισοδίου, πνιγμονής από ξένο σώμα) από τον διασώστη του Ε.Κ.Α.Β. και εκπαιδευτή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης κ. Παπαευστρατίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: