Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΑΡΘΡΟ

«Το κόκκινο φάντασμα»


Διανύσαμε το 1/3 του πρωταθλήματος και αναμφίβολα η συνολική παρουσία των «λιονταριών» στη διοργάνωση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ικανοποιητική. 

Βέβαια το ρεκόρ των 5 νικών και 4 ηττών για κάποιον «νεοφώτιστο» στην κατηγορία δεν είναι κακό, μόνο που αυτή η «νεοφώτιστη» ομάδα είναι ο Πανσερραϊκός, ο οποίος αν και επέστρεψε μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα, εν τούτοις έβαλε τον πήχη ψηλά και τη φετινή σεζόν στοχεύοντας σε άλλη μία άνοδο.

Έτσι λοιπόν γίνεται εύκολα κατανοητό ότι βάσει αριθμών μπορεί το ισοζύγιο να δείχνει θετικό, αλλά για τους «κόκκινους» στη πραγματικότητα είναι αρνητικό από τη στιγμή που επιθυμούν να προβιβασθούν στη Β' Εθνική.

Δυστυχώς, οι ξαφνικές και αδικαιολόγητες μεταπτώσεις στην απόδοση των «λιονταριών» είναι σύνηθες φαινόμενο, με τον κόουτς Θεοδωρίδη που αντικατέστησε τον Φώτη Κοκολιό να μην έχει βρει ακόμα τη λύση στο πρόβλημα.

Το περίεργο είναι ότι στο ρόστερ του Πανσερραϊκού υπάρχουν αρκετοί έμπειροι και ικανοί παίκτες, αλλά η μέχρι τώρα προσφορά τους στην ομάδα είναι δυσανάλογη της αξίας τους.

Στο γήπεδο λοιπόν οι φίλαθλοι βλέπουν ένα σύνολο που αγωνίζεται χωρίς πάθος, με αλαζονική συμπεριφορά λες και είναι ακόμα το «μεγαθήριο» της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στις τάξεις της διοίκησης επικρατεί προβληματισμός για τη πορεία της ομάδας, διότι το καλοκαίρι οι υπεύθυνοι των «λιονταριών» φρόντισαν για την ενίσχυση του Πανσερραϊκού σε όλα τα επίπεδα.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια που λέει κι ο λαός μας. Οι «κόκκινοι» οφείλουν να σοβαρευθούν τάχιστα και επιτέλους να παίξουν Μπάσκετ και να «χτίσουν» ένα νικηφόρο σερί, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να κυνηγήσουν την άνοδο μέχρι τέλους.

Όποιος δεν μπορεί ή δεν έχει τη «φλόγα» μέσα του καλύτερα ας το δηλώσει για να έχει και τη συνείδησή του ήσυχη.

Τον Γενάρη το «κόκκινο φάντασμα» πρέπει να μεταμορφωθεί στο ατρόμητο λιοντάρι που θα είναι έτοιμο να «κατασπαράξει» τους πάντες ανά πάσα στιγμή.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: