Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χορτομάρης: «Είμαι απογοητευμένος από την εικόνα μας»

Το SerresBasket ζήτησε από τον καλαθοσφαιριστή του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ, Στέλιο Χορτομάρη, να κάνει ένα μίνι-απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία των «λιονταριών» στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ο γκαρντ των «κόκκινων» κατέθεσε την άποψή του αναφέροντας τα εξής:

«Σχετικά με τη φετινή πορεία του Πανσερραϊκού είμαι απογοητευμένος από την εικόνα μας. Περίμενα τα πράγματα τελείως διαφορετικά όταν ξεκίνησε η χρονιά με τις μεταγραφές που κάναμε και τα ονόματα που ήρθαν.

Πιστεύω ότι η θέση της ομάδας είναι δίκαιη βάσει των εμφανίσεών της και του μπάσκετ που δεν παίζει.

Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος και κάτι πρέπει να αλλάξει. Άλλαξε ο προπονητής, καλώς ή κακώς, αλλά η πορεία μας δεν είναι αυτή που θα περιμέναμε και πάλι. 

Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό το γεγονός στενοχωρεί και τον κόσμο που έρχεται να μας δει και δυστυχώς αρχίζει η μουρμούρα κάτι που το είχαμε πάντα στις Σέρρες.

Όταν κερδίζεις και πηγαίνεις καλά, τότε όλοι κάνουν ησυχία. Όταν όμως κάνεις ήττες, τότε όλοι γινόμαστε προπονηταράδες.

Αν η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί αυτό το γνωρίζει πιο καλά η διοίκηση. Πιστεύω θα πράξει αναλόγως στο να το κάνει αυτό με το αν προλαβαίνει να σώσει την παρτίδα σύμφωνα με τους στόχους που έβαλε από την αρχή της σεζόν.

Μακάρι ό,τι κάνει να είναι για το καλό της ομάδας και να πάει αυτή μπροστά και μακάρι να αρχίσουμε να παίζουμε όμορφο μπάσκετ, να το ευχαριστιόμαστε και εμείς και ο κόσμος και να βγάζουμε υγεία προς τα έξω.

Θα ήθελα να ευχηθώ, Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα με Υγεία σε όλο τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: