Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρία σερί ντέρμπι ανόδου για τα «λιοντάρια»

Στο φινάλε του πρώτου γύρου της διοργάνωσης ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (ρεκόρ 7-4) θα αναμετρηθεί με τον Μακεδονικό (9-2) που βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου Ομίλου.

Μπορεί το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται τον Μάη, αλλά οι τρεις επόμενοι αγώνες που θα δώσουν οι «κόκκινοι» είναι καθοριστικής σημασίας για την μετέπειτα πορεία τους στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Ραδή Θεοδωρίδη καλείται τη Κυριακή να κάνει το μεγάλο διπλό στη Θεσσαλονίκη που θα της προσφέρει τεράστια ώθηση. 

Εν συνεχεία οι «κόκκινοι» θα «κονταροχτυπηθούν» με τους συμπολίτες Ικάρους STIHL (9-2) και τη ΜΕΝΤ (8-3) αντίστοιχα.

Σε περίπτωση που τα «λιοντάρια» σημειώσουν τρεις νίκες στα ντέρμπι, τότε θα βρεθούν σε πλεονεκτική θέση για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Μένει μόνο να φανεί στο παρκέ αν οι παίκτες του Πανσερραϊκού έχουν τα «κότσια» για να πετύχουν το 3/3 και να «βάλουν φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Οι αθλητές του κόουτς Θεοδωρίδη είναι ικανοί για το καλύτερο δυνατό, αλλά πρέπει να σταθεροποιήσουν επειγόντως την απόδοσή τους στα παιχνίδια, διότι είναι κρίμα μέσα στο καταχείμωνο οι «κόκκινοι» να μείνουν οριστικά εκτός νυμφώνος (όσο αφορά τον απευθείας προβιβασμό στην ανώτερη κατηγορία).

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: