Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η δήλωση και η παρεξήγηση

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ, κ. Ραδής Θεοδωρίδης στο SerresBasket μετά την ήττα των «λιονταριών» από τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη φάνηκαν σε ορισμένους «σκληρές» και ειδικά η λέξη «καλοπληρωμένοι» που χρησιμοποίησε ο κόουτς των «κόκκινων» για κάποιους παίκτες της ομάδας παρεξηγήθηκε από τους ίδιους τους αθλητές.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού το βράδυ της Κυριακής δεν ήταν θυμωμένος με τους καλαθοσφαιριστές του. Ο «τιμονιέρης» της ομάδας ήταν στενοχωρημένος και απογοητευμένος, επειδή η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εφικτή για τους «κόκκινους», αλλά το ροζ φύλλο χάθηκε από ανεπίτρεπτα λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης.

Το «καλοπληρωμένοι» είχε να κάνει με το ότι στις δύσκολες εποχές που περνάει το Ελληνικό Μπάσκετ η διοίκηση φροντίζει και με το παραπάνω αυτοί που βρίσκονται στο αγωνιστικό τμήμα να είναι ευχαριστημένοι (και δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης, αλλά και η ιατρική περίθαλψη, ο ρουχισμός, οι μετακινήσεις κ.α.).

Όπως όλοι μαζί κερδίζουν, έτσι και όλοι μαζί χάνουν!

Σχόλιο από SerresBasket: Προχτές στο γήπεδο έδωσαν το «παρών» αρκετά μέλη της Διοίκησης, όπως επίσης και ο Πρόεδρος της ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. (Χρυσός Χορηγός των «λιονταριών»), κ. Τσινάβος. Και φυσικά πικράθηκαν με το αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι διοικούντες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν έκαναν και τα πιο καλά Χριστούγεννα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν εγκαταλείπουν την ομάδα, διατηρούν τη ψυχραιμία τους και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Η ομάδα όμως καλείται να τους ανταποδώσει αυτή την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που απολαμβάνει το συντομότερο δυνατό.

Μη γκρινιάζετε... κυρίως οι «μπαρουτοκαπνισμένοι». Όλα αποδεικνύονται στο παρκέ.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: