Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δίχως έξτρα πίεση στο σερραϊκό ντέρμπι οι Ίκαροι STIHL

Την προσεχή Κυριακή θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων το μεγάλο σερραϊκό ντέρμπι μεταξύ των Ικάρων STIHL και του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ.

Οι τυπικά γηπεδούχοι «κυανοκίτρινοι» αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν όλα τα άλλα γνωρίζοντας βέβαια τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στις τοπικές «μονομαχίες». Η φιλοσοφία των Ικάρων εξακολουθεί να παραμένει η ίδια, δηλαδή το να βλέπουν κάθε αγώνα ξεχωριστά εστιάζοντας στο να προπονείται η ομάδα όπως πρέπει, για να βρίσκει τον τρόπο και όλα αυτά τα στοιχεία που θα της δίνουν τη δυνατότητα στο παρκέ να διεκδικεί τη νίκη.

Μάλιστα, τόσο οι οι προπονητές, όσο και οι διοικούντες μίλησαν στους παίκτες υπογραμμίζοντας ότι αυτοί δεν πρέπει να νιώθουν έξτρα πίεση για την αναμέτρηση με τους «κόκκινους».

Οι Ίκαροι δεν θα έχουν ως «μπούσουλα» το νικηφόρο ματς της πρεμιέρας, αφού θεωρούν ότι το παιχνίδι του δευτέρου γύρου θα είναι διαφορετικό, μια που τα «λιοντάρια» έχουν άλλον κόουτς, ενώ υπάρχει και πιο ολοκληρωμένο σκάουτινγκ.

Οι «κυανοκίτρινοι» προσπαθούν μέσα από τη καθημερινή δουλειά να αποκτήσουν τη σταθερότητα πους τους λείπει το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Άπαντες θα δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: