Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θεοδωρίδης: «Οι παίκτες μου  θα τα δώσουν όλα για τη νίκη»

Μετά τη μικρή διακοπή του Πρωταθλήματος και το ολιγοήμερο ρεπό οι «κόκκινοι» επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων έχοντας μπροστά τους το πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Λεύκιππο Ξάνθης.

Τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βαδίζοντας σταθερά στο δρόμο των επιτυχιών το τελευταίο χρονικό διάστημα κι έτσι θέλουν να συνεχίσουν μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

Ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ θα αναμετρηθεί με έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο που έχει στο δυναμικό του αρκετούς ποιοτικούς καλαθοσφαιριστές, ενώ ορισμένοι εξ' αυτών διαθέτουν και πλούσια εμπειρία.

Οι «κόκκινοι» σε περίπτωση που ξεπεράσουν αυτό το υψηλό εμπόδιο αυτομάτως θα κάνουν άλλο ένα σημαντικό άλμα στον βαθμολογικό πίνακα της Γ' Εθνικής. 

Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει την Κυριακή το κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων και να δημιουργήσει μία «καυτή», αλλά σε φίλαθλα πλαίσια ατμόσφαιρα.

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τους Θρακιώτες ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Ραδής Θεοδωρίδης, μίλησε στο SerresBasket αναφέροντας τα εξής:

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Λεύκιππο, μία δυνατή ομάδα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή. 

Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό ότι εμείς πρέπει να εμφανισθούμε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και σοβαροί στο παιχνίδι της Κυριακής.

Είμαστε καλά ως ο Πανσερραϊκός, έχουμε βρει ρυθμό και αυτό είναι σημαντικό.

Όπως συνηθίζω να λέω πριν το τζάμπολ οι πιθανότητες για να κερδίσει είτε η μία, είτε η άλλη ομάδα είναι 50-50.

Είμαι σίγουρος όμως ότι ο παίκτες μου θα τα δώσουν όλα στο παρκέ για τη νίκη. Σαφώς και εάν πάρουμε το ροζ φύλλο, τότε θα ανέβουμε ένα σκαλί πιο ψηλά.

Καλώ όλους τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν με τη μαζική τους παρουσία.

Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο ελπίζοντας το πρόσημο να είναι θετικό».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: