Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΕΚΑΣΑΜΑΘ

«Λάδι, λάδι, λάδι και τηγανίτα τίποτα»

Πραγματοποιήθηκε χτες σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών η συνάντηση του ισχυρού ανθρώπου της Ε.Ο.Κ., Παναγιώτη Τσαγκρώνη με παράγοντες των Σερραϊκών Συλλόγων, παρουσία και του Προέδρου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, κ. Νικολόπουλου.

Α.Ε.Σ., Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα, Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Νέας Ζίχνης,  Γ.Σ. Σερρών 2017, Ηράκλεια, Ίκαροι και Πανσερραϊκός έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση (ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ορφέα Νέου Σκοπού, Γιώργος Καράγκουτης ήταν κι αυτός εκεί για ορισμένο χρονικό διάστημα).

Βέβαια η κατάσταση ήταν λίγο «χύμα», αφού στην αρχή δημιουργήθηκαν κάποια «πηγαδάκια», ενώ στη συζήτηση που έλαβε χώρα λίγο αργότερα σε αίθουσα του ξενοδοχείου συμμετείχαν ο κ. Τσαγκρώνης, ο κ. Νικολόπουλος και οι εκπρόσωποι του Γυμναστικού, του Πανσερραϊκού και της Ηράκλειας.

Ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας ανέφερε ότι η Ομοσπονδία κατορθώνει και επιβιώνει μέσω της στήριξης που έχει από δυνατούς χορηγούς, δεν είπε τίποτα για τις εκλογές που θα διεξαχθούν το φθινόπωρο, ζήτησε από τα σωματεία να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ενώ στο παράπονο που εκφράσθηκε από τους ανθρώπους των συλλόγων μας για την έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων, ο κ. Τσαγκρώνης τόνισε ότι αυτό το ζήτημα είναι αποκλειστική ευθύνη του Δήμου, λέγοντας όμως ότι είναι απορίας άξιον το πως οι γειτονικές περιοχές κατάφεραν να έχουν πολλά περισσότερα γήπεδα σε σύγκριση με τις Σέρρες.

Επίσης, ο Γ.Σ. Σερρών 2017 έθεσε επί τάπητος τη διεύρυνση της μεταγραφικής περιόδου ή το να επιτρέπεται στις ομάδες να κάνουν τουλάχιστον μία μεταγραφή τον Ιανουάριο, αλλά κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα γίνει.

Επιπροσθέτως, ο Πανσερραϊκός ζήτησε από τον κ. Τσαγκρώνη, και κατά συνέπεια από την Ομοσπονδία, να μεριμνήσει το συντομότερο δυνατό για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού που παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους αγώνες καλαθοσφαίρισης με την προώθηση νοσηλευτών, φυσικοθεραπευτών και διασωστών, αφού οι γιατροί δεν επαρκούν από μόνοι τους για να καλύψουν όλα τα παιχνίδια.

Τέλος, αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι η Εθνική Ομάδα των Εφήβων θα κάνει ξανά την προετοιμασία της  το καλοκαίρι στις Σέρρες, ενώ θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα και ένα αξιόλογο FIBA Τουρνουά  Καλαθοσφαίρισης 3x3.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: