Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΦΟΡΑ

Συνάντηση του Δημάρχου, κ. Χρυσάφη με τον Γ.Γ. της Ε.Ο.Κ., κ. Τσαγκρώνη

Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, κ. Τσαγκρώνης επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι το Δημαρχείο και συνάντησε τον Δήμαρχο, κ. Χρυσάφη.

Το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σερρών εξέδωσε σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) επισκέφθηκε το Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, το μεσημέρι της Δευτέρας, 9 Μαρτίου. 

Η συνάντηση, έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Σερρών. Επικεφαλής του κλιμακίου, ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νικόλαο Νικολόπουλο, και τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΟΚ, τον προπονητή Γιώργο Προεστό. 

Στόχος της επίσκεψης του κλιμακίου της ΕΟΚ στο Δήμο Σερρών, είναι να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μπάσκετ και οι ομάδες του σε επίπεδο Νομού Σερρών. Μέσα απ' τη συνάντηση ΕΟΚ και Δημάρχου, επανεπιβεβαιώθηκε η διάθεση του Δήμου Σερρών να στηρίξει την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, η οποία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα λάβει χώρα στις Σέρρες, απ' τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τις αρχές Ιουλίου. 

Μάλιστα, στο πλαίσιο της παραπάνω προετοιμασίας, θα πραγματοποιηθεί και σχετικό τουρνουά φιλικών παιχνιδιών. Αναφορικά με την επίσκεψη, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης δήλωσε ότι "η προαγωγή του Αθλητισμού, είναι κομμάτι των στοχεύσεων που έχουμε βάλει ως Δημοτική Αρχή. Νομίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά, διότι έχουμε ανθρώπους εδώ στις Σέρρες που αγαπούν κυριολεκτικά και είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ και νομίζω ότι τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε". 

Τέλος, να σημειωθεί ότι, κατά την επίσκεψη του κλιμακίου της ΕΟΚ στο Δημαρχείο Σερρών, το «παρών» έδωσαν: ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών, Ιωάννης Δεσποτίδης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Ιωάννης Τουρτούρας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών, Βασίλης Χρυσανθίδης, ο Έφορος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Θάνος Μηλούσης, το Μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Κωνσταντίνος Βέρρος, και ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Σερρών, Νικόλαος Ιλανίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: