Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Η πρόταση του SerresBasket για το Πρωτάθλημα των Ανδρών

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης κατέθεσε σήμερα τροπολογία για την τροποποίηση των προκηρύξεων από τις Ομοσπονδίες και τις Ενώσεις λόγω της πανδημίας του COVID-19, προκειμένου να λήξουν οι διοργανώσεις.

Έτσι λοιπόν τώρα η Ε.Ο.Κ. και η Ε.ΚΑ.Σ.ΑΜΑ.Θ. (κατόπιν συνεννόησης με την Ομοσπονδία) θα αποφασίσουν σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τα εθνικά πρωταθλήματα και την τοπική κατηγορία.

Την ώρα που οι περισσότεροι ασχολούνται με στιγμές του παρελθόντος, αφιερώματα και ρετρό φωτογραφίες, το SerresBasket «ρίχνει» τη δική του πρόταση στο τραπέζι αναφορικά με τη διοργάνωση των Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΑΜΑ.Θ.

Προς αυτή τη κατεύθυνση η καλύτερη λύση για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν θα ήταν οι 8 ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες τέσσερις θέσεις των δύο ομίλων (ΚΑΟΔ. Γ.Σ. Σερρών 2017, Αστέρας Καβάλας, Ορφέας Ν. Σκοπού, Αρίων Ξάνθης, Α.Ε. Κομοτηνής, Αγία Βαρβάρα και Φιλία Ορεστιάδας) να αγωνισθούν σε παιχνίδια νοκ-άουτ σε ουδέτερες έδρες βάσει της τωρινής βαθμολογικής τους κατάταξης:

Δηλαδή, ο ΚΑΟΔ με τη Φιλία Ορεστιάδας, ο Γ.Σ. Σερρών 2017 με την Αγία Βαρβάρα, ο Αρίωνας Ξάνθης με τον Ορφέα Ν. Σκοπού και η Α.Ε. Κομοτηνής με τον Αστέρα Καβάλας.

Τα παιχνίδια να διεξαχθούν σε δύο διαφορετικά γήπεδα ένα Σαββατοκύριακο στα μέσα Ιουνίου και στη συνέχεια, κατόπιν κλήρωσης, την επόμενη εβδομάδα να γίνει FINAL-4 (πάλι σε ουδέτερη έδρα) για την ανάδειξη του Πρωταθλητή που θα προβιβασθεί στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Σχόλιο από SerresBasket: Ξεκαθαρίζουμε ότι το σημαντικότερο πράγμα απ' όλα είναι η προστασία της Υγείας των καλαθοσφαιριστών και των προπονητών και μετά τα τρόπαια, οι άνοδοι κλπ.

Εννοείται ότι οι αναμετρήσεις πρέπει να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: