Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Επανεκκίνηση για τις «λιονταρίνες», αλλά χωρίς Καρατσομπάνη που αποτελεί παρελθόν!

Χτες το βραδύ η γυναικεία ομάδα του Πανσερραϊκού POLIECO μετά από διάστημα 2 και πλέον μηνών προπονήθηκε ξανά στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Από τη συγκέντρωση της Πέμπτης απουσίασαν η Μπακιρτζίδου, η Τσάντα, η Γαϊτάνη, η Γκανάτσιου, η Μαρία Χωλοπούλου, η Μίχου και η Γκέγκα.

Η πιο τρανταχτή όμως απουσία από τη προπόνηση των «κόκκινων», ήταν αυτή του κόουτς Βαγγέλη Καρατσομπάνη.
8/3/2020, Πανσερραϊκός Polieco - Πανόραμα: 70-42 (η τελευταία φορά που κοουτσάρισε τις «λιονταρίνες» ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης)

Ο 33χρονος προπονητής κατόπιν επικοινωνίας που είχε το SerresBasket μαζί του ανέφερε ότι δεν ενημερώθηκε από την ομάδα για τη χτεσινή συγκέντρωση, θεωρώντας άκομψο τον τρόπο με τον οποίο τέθηκε εκτός του Πανσερραϊκού, αφού τουλάχιστον θα έπρεπε να τον είχαν αποχαιρετήσει έστω και με έναν απλό και τυπικό τρόπο, εφόσον δεν ήθελε η ομάδα να συνεχισθεί η συνεργασία τους.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οι «λιονταρίνες» με τον Βαγγέλη Καρατσομπάνη στον πάγκο είχαν την πιο πετυχημένη πορεία στην Α2 από τότε που επέστρεψαν στα εθνικά πρωταθλήματα, με απολογισμό 13 νίκες - 6 ήττες, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στη διοργάνωση.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: