Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ


Κακιούζης: «Δύσκολη προσωπική απόφαση - Ευχαριστώ τους Ικάρους για όλα»

Ο Γιάννης Κακιούζης αποτελεί παρελθόν από χτες από τους Ικάρους STIHL. Ο χαρισματικός υψηλόσωμος καλαθοσφαιριστής μίλησε στο SerresBasket για την αποχώρησή του από τους «κυανοκίτρινους» αναφέροντας τα εξής:

«Μετά από 3 χρόνια στους Ικάρους ως παίκτης, αλλά και μια σεζόν ως προπονητής θεώρησα ότι προτιμότερο για εμένα στη παρούσα φάση θα ήταν να ψάξω μια άλλη πρόκληση στην καριέρα μου.

Ήταν τρεις χρονιές με ιδιαιτερότητες κάθε φορά. Η τελευταία σεζόν με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και την άνοδο στη Β' Εθνική ήταν η καλύτερη.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Ικάρους. 

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του συλλόγου που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω και το προπονητικό μου ξεκίνημα. 

Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάσθηκα, τους αθλητές μου σε όλα τα τμήματα, τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας.

Σκέφτηκα αρκετά το τι έπρεπε να κάνω. Ήταν δύσκολη προσωπική απόφαση. Στη δική μας δουλειά δεν υπάρχει μονιμότητα. Προχωράμε μπροστά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στην ανδρική ομάδα των Ικάρων, αλλά και στο εφηβικό τμήμα».

Οι Ίκαροι εξέδωσαν ανακοίνωση για τo τέλος της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Κακιούζη:

«Η διοίκηση του ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Κακιούζη, ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας την τελευταία τριετία ως αθλητής τα δύο πρώτα χρόνια και ως αθλητής-προπονητής την χρονιά που τελείωσε και συνοδεύτηκε με την επάνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γιάννη για όσα προσέφερε και του ευχόμαστε υγεία ,δύναμη και καλή συνέχεια στην καριέρα του από όποιο πόστο επιθυμεί».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: