Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΠΑΙΔΕΣ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Φινάλε με νίκη για τα «λιονταράκια»

Πανσερραϊκός - Ιωάννινα: 58-39

Αντίο με νίκη είπε στη φετινή σεζόν ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη των Ιωαννίνων με 58-39.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο πρώτο ημίχρονο (24-23). Στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι» «πάτησαν» γκάζι και κέρδισαν δίκαια τους αντιπάλους τους.

Τα δεκάλεπτα: 11-12, 24-23 (ημ.), 41-33, 58-39 

Πανσερραϊκός(Σαμαράς): Καζακίδης, Παυλίδης 12, Λάτσιος 13, Μελισσάς 2, Γρηγοριάδης 11(1), Νικολαϊδης, Φαρδέλλας, Φραγκάκης, Βασιλείου 14, Δεμέλκας 6.


ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

  1. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 10
  2. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 9
  3. ΙΩΑΝΝΙΝΑ 8
  4. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 7
  5. ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6
  6. Κ.Α.Ο.Χ./ΕΥΡΩΠΗ '87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ 5
Ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 έχει δύο αναγνώσεις για τον Πανσερραϊκό. 

Η ομάδα του Βαγγέλη Σαμαρά, ανεδείχθη πανάξια Πρωταθλήτρια στη διοργάνωση της Ένωσης, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Οι «κόκκινοι» σημείωσαν 22 νίκες, ενώ υπέστησαν 2 ήττες.

Πολύ σημαντική η κατάκτηση της κορυφής της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, η ομολογουμένως καλή παρουσία στα παιχνίδια που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη και το συνολικό ρεκόρ.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχουν 2-3 παιδιά που αν δουλέψουν ακόμη πιο σκληρά (καλό θα ήταν να λάβουν μέρος στη προετοιμασία των Ανδρών), τότε υπάρχουν ελπίδες να προοδεύσουν αρκετά ως παίκτες.

Ο Πανσερραϊκός όμως θα μπορούσε έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα να κάνει το βήμα παραπάνω και να εκπροσωπήσει το Σερραϊκό Μπάσκετ στη τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Παίδων, μαζί με όλες τις άλλες κορυφαίες ομάδας της χώρας μας σε αυτό το επίπεδο.

Δυστυχώς, το αρνητικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Κεραυνό Λάρισας έβαλε ΣΤΟΠ στο όνειρο των «κόκκινων» και για άλλη μια χρονιά θα είμαστε θεατές και όχι πρωταγωνιστές!

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: