Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Μη ξεγράφετε τους Ικάρους!

Είναι γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που βγήκαν ειδήσεις από το «στρατόπεδο» των Ικάρων.

Συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου οι «κυανοκίτρινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρηση του Γιάννη Κακιούζη από την ομάδα. 

Έκτοτε επικρατεί απόλυτη ησυχία κι ενώ οι Ίκαροι μετά τις ανακατατάξεις που σημειώθηκαν στις εθνικές κατηγορίες λόγω της πανδημίας του COVID-19 εξασφάλισαν την άνοδο και τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, στο οποίο δήλωσαν ότι θα λάβουν μέρος.

Βέβαια στους «κυανοκίτρινους» υπάρχουν σε εκκρεμότητα σημαντικά θέματα, όπως είναι αυτά του προπονητή και της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού υπολογίζοντας ότι σε 20 μέρες λογικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Το ενδεχόμενο η σερραϊκή ομάδα να επιλέξει την εθελούσια πτώση στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, στη παρούσα φάση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ενώ το σενάριο που κυκλοφόρησε αναφορικά να γίνει κάτι άλλο με νέο Α.Φ.Μ. είναι εκτός πραγματικότητας.

Αντιθέτως, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από τη διοίκηση, έτσι ώστε οι Ίκαροι να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο στο παρκέ την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: