Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλικό διαζύγιο Πανσερραϊκού - Γρίψιου

-Μηλούσης: «Η πόρτα του Πανσερραϊκού θα παραμείνει ανοικτή για τον Γρίψιο»

Ο Πέτρος Γρίψιος αποτελεί παρελθόν από τα «λιοντάρια». Το τελευταίο χρονικό διάστημα έγιναν νέες συζητήσεις μεταξύ του Πανσερραϊκού και του παίκτη, αμφότερες οι πλευρές έκαναν κάποιες υποχωρήσεις, αλλά τελικά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης κι έτσι ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Οι «κόκκινοι» εξήγησαν στον αθλητή και στον μάνατζέρ του, ότι αναγνωρίζουν την αγωνιστική του αξία, αλλά αυτό που τους νοιάζει είναι να υπάρχει καλό νοικοκυριό στα «λιοντάρια», οπότε κινούμενοι προς αυτή τη κατεύθυνση δεν μπορούσαν να ανεβάσουν κι άλλο την προσφορά τους.

Για το διαζύγιο ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Γρίψιο ο έφορος των «λιονταριών», Θάνος Μηλούσης δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστούμε πολύ τον Πέτρο Γρίψιο για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας. Θα ακολουθήσουμε δρόμους χωριστούς, αλλά το τέλος της συνεργασίας μας έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Η συμπεριφορά τόσο του αθλητή, όσο και του εκπροσώπου του (Μηνάς Τουκμενίδης) κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ήταν εξαιρετική.

Η πόρτα του Πανσερραϊκού θα παραμείνει ανοικτή για τον Γρίψιο».

Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα νέα, «ναυάγησε» η μεταγραφή που κυνήγησαν να κάνουν οι «κόκκινοι» με ψηλό παίκτη εκτός Σερρών.

Όσο αφορά την παραμονή του Θολιώτη στο ρόστερ των «κόκκινων», αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Το σύνολο του Στέργιου Ποργιόπουλου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του τη προσεχή Δευτέρα.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: