Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. (ΑΝΔΡΕΣ)

 Τα τελευταία νέα των ομάδων πριν το τζάμπολ

Ήγγικεν η ώρα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. Το Σερραϊκό Μπάσκετ εκπροσωπείται φέτος από την Α.Ε.Σ., τον Γ.Σ. Σερρών 2017, τον Ορφέα Νέου Σκοπού και το Ρούπελ Σιδηροκάστρου.

Τα τελευταία νέα των ομάδων:

Α.Ε.Σ.: Το συγκρότημα του Σταύρου Ιωσηφίδη υποδέχεται τους Τιτάνες Δράμας στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι Α.Ε.Σ. και Τιτάνες Δράμας κατέθεσαν στην Ένωση κοινό αίτημα αναβολής του αγώνα (ενημέρωση: η αναμέτρηση τελικά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας).

Γ.Σ. Σερρών 2017: Στο τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα ο Γιάννης Μπουτάκογλου θα στερηθεί των υπηρεσιών των: Ασημάκη, Γιαβρόπουλου, Ντίκογλου, Χορτομάρη Γιώργου, Ποτίδη. 

Αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο είναι ο Στέλιος Χορτομάρης.

Ορφέας Ν. Σκοπού: Λουλούδης (βαρύ διάστρεμμα) και Χαβαλές (αποθεραπεία για χιαστούς) δεν θα δώσουν το «παρών» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Γυμναστικό.

Ρούπελ Σιδηροκάστρου: Ο Νιφορίδης ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς και δεν θα ενισχύσει το «οχυρό» στη συνάντηση με το Παγγαίο (εκτός έδρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: