Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

 

Πιτσιάβα: «Σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας των Γυναικών. Η πρεμιέρα της διοργάνωσης κρύβει αρκετούς κινδύνους για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.

Οι δύο ομάδες πριν από λίγο καιρό είχαν παίξει στο Κύπελλο Ελλάδος, με τις «λιονταρίνες» να γνωρίζουν την ήττα από τις «κιτρινόμαυρες».

Για το ματς κόντρα στον Άρη και γενικά για τη φετινή σεζόν μίλησε στο SerresBasket, η γκαρντ των «κόκκινων», Νεκταρία Πιτσιάβα δηλώνοντας τα εξής:

«Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα. Ξεκινάμε τα επίσημα παιχνίδια μετά από αρκετό καιρό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που την αντιμετωπίσαμε και στο κύπελλο. 

Στον αγώνα του κυπέλλου δεν παίξαμε τόσο καλό όσο θα θέλαμε. Στο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε πιο καλή εικόνα και να δείξουμε την δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία. 

Η φετινή χρονιά είναι μια περίεργη χρονιά λόγω του κορωνοϊού εμείς όπως και όλες οι ομάδες προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. 

Από την πλευρά μας σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για μια καλή πορεία και για να παίζουμε όμορφο μπάσκετ».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: