Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ) - ΑΡΘΡΟ

 

Δεν φοβίζει κανέναν πλέον...

Η χτεσινή βαριά εντός έδρας ήττα που υπέστη ο Γυμναστικός από το Ρούπελ Σιδηροκάστρου κατέδειξε ότι οι «ταύροι» έπαψαν πλέον να αποτελούν την ομάδα που σκόρπιζε τον φόβο σε κάθε αντίπαλο κερδίζοντας τα περισσότερα παιχνίδια με «τρελές» διαφορές.

Τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ εξαιτίας των αποχωρήσεων των Χατζή, Καρακώστα, Χατζηστεφάνου, Λαγού και Ντινούδη μοιάζουν δυσαναπλήρωτα, οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» Γιαβρόπουλος και Ντίκογλου ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό των «πράσινων», αλλά δεν τους ενισχύουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ο Στέλιος Χορτομάρης έχει το γνωστό πρόβλημα στο γόνατο, ο Γιώργος Χορτομάρης, ένας χρήσιμος αθλητής, απουσιάζει κι αυτός, ενώ η αγωνιστική ανετοιμότητα του Γιώργου Ασημάκη έχει επηρεάσει αρνητικά τους «ταύρους», οι οποίοι ποντάρουν στις «τριαντάρες» του ηγέτη τους.

Μετά τα «χαστούκια» από την Αγία Βαρβάρα στο Κύπελλο και την Προσοτσάνη στο Πρωτάθλημα ο κόουτς Μπουτάκογλου με δηλώσεις που έκανε στο SerresBasket και με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να πάρει την πίεση από τους παίκτες του.

Ο Γ.Σ. Σερρών 2017 «ανέπνευσε» με τη ζόρικη νίκη που πέτυχε κόντρα στον  Ηρακλή Καβάλας, αλλά ήρθε το ντέρμπι με το Ρούπελ, με το «οχυρό» να κάνει πάρτι στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας.

Εάν ο Γυμναστικός θέλει να συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς αθλητές, όπως γίνεται με τον Τζώτζο που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά που του έδωσε ο προπονητής του και να μην νοιάζεται για το αν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Στη περίπτωση όμως που οι «ταύροι» επιθυμούν να φτάσουν ως το τέλος της φετινής διαδρομής, τότε πρέπει να αλλάξουν πράγματα στους «πράσινους» κι ενώ ακολουθεί το ματς με την Α.Ε.Σ., να συσπειρωθούν ως ομάδα, να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους με μεγαλύτερη συνέπεια και συμμετοχή από πλευράς παικτών στις καθημερινές προπονήσεις (σεβαστό και κατανοητό ότι τα παιδιά είναι ερασιτέχνες και έχουν σοβαρές υποχρεώσεις, αλλά με μία προπόνηση την εβδομάδα πως να διορθώσει τα κακώς κείμενα ο Μπουτάκογλου;).

Ας μη λησμονούμε ότι οι «πράσινοι» δύο σερί σεζόν έχασαν την άνοδο στις λεπτομέρειες, στην ισοβαθμία με τον Πανσερραϊκό και λόγω του κορωνοϊού που οδήγησε στη ξαφνική διακοπή του πρωταθλήματος πέρυσι.

Οι «ταύροι» κατά το παρελθόν έφτασαν στη πηγή και κόντεψαν να πιουν νερό. Φέτος το λυτρωτικό ξεδίψασμα από την πηγή φαντάζει ως ανέφικτος και ουτοπικός στόχος για τον Γυμναστικό.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: