Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ

 

Σχέση αγάπης Πανσερραϊκού - ΚΡΙ ΚΡΙ

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την την ανανέωση της συνεργασίας του με την Σερραϊκή Βιομηχανία Γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ, η οποία στηρίζει τα «λιοντάρια» από το 2017.

Για αυτό το γεγονός προχώρησαν σε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα των «κόκκινων» στο Facebook ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΡΙ ΚΡΙ, κ. Παναγιώτης Τσινάβος και ο Έφορος και Ιατρός του Πανσερραϊκού, Δρ. Θάνος Μηλούσης.

Π.Τ.: «Από την έναρξη της συνεργασίας μας την αγωνιστική σεζόν 2017-2018, όπου και τοποθετήθηκε το όνομα της εταιρείας δίπλα στο ιστορικό όνομα του Πανσερραϊκού, νιώθουμε μεγάλη περηφάνια για την ιδιαίτερη ανοδική πορεία του Συλλόγου, τόσο ως προς τα τμήματα των Ακαδημιών όσο και ως προς την ανδρική ομάδα, η οποία κατάφερε μάλιστα την περασμένη σεζόν να λάβει το εισιτήριο ανόδου στη Β΄ Εθνική κατηγορία. 

Για εμάς στην Κρι Κρι αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα η επιβράβευση της προσπάθειας και η ενθάρρυνση της νέας γενιάς για ενασχόληση με τον αθλητισμό. 

Ελπίζουμε η ανανέωση της συνεργασίας μας να συμβάλει στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην επίτευξη των στόχων του Πανσερραϊκού Κρι Κρι και τη νέα χρονιά, γεμίζοντας όλους μας με ακόμα μεγαλύτερη υπερηφάνεια».

Θ.Μ.: «Από την πρώτη στιγμή επιδιώξαμε να οικοδομήσουμε με την Κρι Κρι μια μακρόπνοη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης που θα παράγει αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα με άξονα την προσφορά στον αθλητισμό και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο του νομού Σερρών. 

Η υποστήριξη της μεγάλης αυτής εταιρείας στην ομάδα μάς τιμά ιδιαίτερα και ενισχύει σημαντικά όχι μόνο την προσπάθεια, αλλά και την προσήλωση να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει εξαρχής με τους συνεργάτες μου. 

Τα δυο μεγάλα brand names του τόπου μας στον αθλητισμό και στην επιχειρηματικότητα συνεχίζουν να περπατούν χέρι-χέρι με εντιμότητα, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά για να φθάσουν ακόμη υψηλότερα την αγαπημένη ομάδα των απανταχού Σερραίων φιλάθλων. 

Τα μέλη της μεγάλης οικογένειας των "λιονταριών" είναι ήδη περήφανα για όσα έχει πετύχει σε όλα τα επίπεδα με τη βοήθειά σας ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι μέσα σε αυτή την τριετία και για το λόγο αυτό σας ευχαριστούν θερμά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: