Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΑΙΔΕΣ)

 


 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Κρούσμα κορωνοϊού στο παιδικό τμήμα του Πανσερραϊκού!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SerresBasket υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο παιδικό τμήμα του Πανσερραϊκού.

Αθλητής των «κόκκινων» την περασμένη Πέμπτη μετά από ενημέρωση που είχε ότι άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος βρέθηκε θετικό στον COVID-19 υπεβλήθη σε τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου και ήταν θετικό.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ενήργησαν τάχιστα για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, σεβόμενοι το υγειονομικό πρωτόκολλο γνωστοποιώντας το περιστατικό στην Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. (υπήρξε επικοινωνία και με τη Γ.Γ.Α.) και η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή του χτεσινού αγώνα του Πανσερραϊκού με τους Ικάρους.

Το παιδί μπήκε σε καραντίνα για 2 εβδομάδες, ενώ το τμήμα ανέστειλε τη λειτουργία του για 7 μέρες, με τους υπεύθυνους του Πανσερραϊκού να περιμένουν να δουν εάν τυχόν εκδηλώσουν συμπτώματα άλλοι καλαθοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιατρός των «λιονταριών», κ. Θάνος Μηλούσης βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς των παικτών, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: