Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ

 

Το ταξίδι αρχίζει για τους Ικάρους

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Οι Ίκαροι θα επισκεφτούν την Κομοτηνή την προσεχή Κυριακή για το ματς της πρεμιέρας ενάντια στον τοπικό Γ.Α.Σ.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Στέφανος Πέρκος δούλεψε σκληρά με τους παίκτες του στο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι «κυανοκίτρινοι».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους Ικάρους, οι οποίοι πρέπει να δείξουν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στην αναμέτρηση με τους Θρακιώτες, προκειμένου να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη και να κάνουν το διπλό.

Νικολόπουλος-Θεοδωράκος-Μανούσος αποτελούν τους βασικούς «πυλώνες» των «κυανοκίτρινων» και με τη συνδρομή και των υπόλοιπων παικτών το σερραϊκό συγκρότημα έχει όλα τα φόντα για να χαράξει μια αξιόλογη πορεία στη διοργάνωση.

Σχετικά με τον Γ.Α.Σ. Κομοτηνή το ρόστερ των αντιπάλων είναι γεμάτο. Στο έμψυχο δυναμικό του Γ.Α.Σ. υπάρχουν καλαθοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, όπως ο πολύπειρος ψηλός Γιώργος Κουτσοβασίλης με έφεση στα ριμπάουντ, ο ικανότατος πάουερ φοργουορντ Κίμωνας Λεχούδης και ο δυναμικός σέντερ Χαλήλ Καδήρ που κάνει τη «ζημιά» μέσα στη ρακέτα, σουτάροντας και από μέση απόσταση με επιτυχία.

Μόνιμη πηγή κινδύνου είναι ο χαρισματικός γκαρντ, Στέλιος Λεπτοκαρίδης, με τους Θρακιώτες να στηρίζονται και σε νεαρούς αθλητές, με πρώτο και καλύτερο τον 18χρονο Ανδρέα Περρή που έπαιζε στο εφηβικό τμήμα του Ολυμπιακού.

Προπονητής: Νεοκλής Λεμονίδης

* Πηγή στοιχείων: paratiritis-news.gr, www.thrakisports.gr

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr, paratiritis-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: