Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Απόφαση-Σοκ για τους Ικάρους από το Α.Σ.Ε.ΑΔ. μετά τη δικαίωση Ιωσηφίδη-Παβλίσεβιτς για παλιές οφειλές!

Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. δικαίωσε σήμερα τους πρώην καλαθοσφαιριστές των Ικάρων, Σταύρο Ιωσηφίδη και Μίλος για Παβλίσεβιτς, οι οποίοι είχαν προσφύγει στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, μετά την απόφαση που έλαβε η Ε.Ο.Κ. να επιτρέψει στους «κυανοκίτρινους» να κάνουν μεταγραφές παρά το γεγονός ότι δεν είχαν εξοφλήσει τους δύο καλαθοσφαιριστές.

Έτσι λοιπόν οι Ίκαροι καλούνται να καταβάλουν τα δεδουλευμένα σε Ιωσηφίδη και Παβλίσεβιτς πλέον τόκων και δικαστικών εξόδων. Ο Ιωσηφίδης έχει λαμβάνειν από το σωματείο για τις αγωνιστικές περιόδους: 2009-2010, 2010-11, 2011-12 και 2012-13, ενώ ο Παβλίσεβιτς έχει λαμβάνειν για τη σεζόν 2010-11.

Επίσης, το Α.Σ.Ε.Α.Δ., ακυρώνει την απόφαση που πήρε η Ομοσπονδία να μην ισχύσει το άρθρο 101 την αγωνιστική περίοδο 2020-21 λόγω της πανδημίας του COVID-19 που αφορά οφειλές σωματείων και μεταγραφές. 

Κάτι που σημαίνει ότι οι Ίκαροι που κουβαλάνε ακόμα το «μπαν» κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν πρόβλημα στο να χρησιμοποιήσουν τους νεομεταγραφέντες παίκτες στα επόμενα παιχνίδια του πρωτάθληματος της Β' Εθνικής, εάν δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: