Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΟΡΑ

 Ο Θάνος Μηλούσης στο Ιατρικό Επιτελείο του «Αυτοκράτορα» Άρη

Ο Ιατρός Θάνος Μηλούσης (γιατρός της ομάδας μπάσκετ του Πανσερραϊκού, αλλά και έφορος των «λιονταριών») από σήμερα αποτελεί μέλος του ιατρικού επιτελείου του Άρη.

Ο Δρ. Μηλούσης και κατά το παρελθόν είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στον «Αυτοκράτορα» της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Σερραίο Επιστήμονα, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θάνο Μηλούση, ο οποίος θα είναι μέλος του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας. 

Ο Δρ. Μηλούσης που είναι Ειδικός Παθολόγος και Φυσιολόγος της Άσκησης, αριστούχος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Bangor University της Μ. Βρετανίας, με εξειδίκευση στην μυϊκή κόπωση, υπήρξε και στο παρελθόν συνεργάτης της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τρία χρόνια. 


Σήμερα, ανάμεσα στα καθήκοντά του, αναλαμβάνει και χρέη υπευθύνου ιατρού Covid της ομάδας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δρ. Μηλούσης διετέλεσε επί μια δεκαετία ιατρός στις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης, κερδίζοντας δύο ευρωπαϊκά μετάλλια, ένα χρυσό το 2008 με την Εθνική Εφήβων κι ένα χάλκινο το 2013 με την Εθνική Παίδων. 

Τέλος, επί δυο συναπτά έτη συνεργάστηκε με τη Euroleague, ως υπεύθυνος ιατρός για τα σωματομετρικά τεστ όλων των διαιτητών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: