Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

 

Αποχώρηση-«Βόμβα» του Χρήστου Γκαβανόζη από τον Ορφέα Νέου Σκοπού!

Κεραυνός εν αιθρία στον Ορφέα Νέου Σκοπού με την απόφαση του Χρήστου Γκαβανόζη να αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου και να πει «αντίο» στους «ασπρόμαυρους».

Ο Χρήστος Γκαβανόζης γνωστοποίησε το αναπάντεχο γεγονός μέσω ανάρτησης που έκανε πριν από λίγη ώρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Χρήστος Γκαβανόζης έχει συνδέσει το όνομά του με τα καλύτερα χρόνια και τις πιο όμορφες στιγμές του Ορφέα σε όλα τα επίπεδα και αναμφίβολα η παραίτησή του από τη διοίκηση της ομάδας αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τους «ασπρόμαυρους», αλλά και τη σερραϊκή καλαθοσφαίριση γενικότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SerresBasket είναι πολύ πιθανό λίαν συντόμως να υπάρξει και δεύτερη ηχηρή αποχώρηση από τον Ορφέα.

Να σημειωθεί ότι το SerresBasket επικοινώνησε με τον κ. Γκαβανόζη, αλλά ο Σκοπηνός φυσικοθεραπευτής δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το περιεχόμενο της ανάρτησης του Χρήστου Γκαβανόζη έχει ως εξής:

«Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος και κάπου εδώ ο δικός μου κύκλος ως προεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ορφέα Νέου Σκοπού φτάνει στο τέλος του. 

Από το 2008 όταν και ανέλαβα τα ηνία της ομάδας, προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε να κρατάμε τη σημαία του Ορφέα όσο το δυνατόν ψηλότερα σε όλα τα επίπεδα, να βοηθήσουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα, να κάνουν φιλίες και να κοινωνικοποιηθούν μέσα από αυτό. 


Προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια έζησα πολύ δυνατές στιγμές, χαρές, λύπες συγκινήσεις, κύπελλα, υποβιβασμούς ανόδους. Αυτό που μένει σίγουρα και είναι και η μαγεία του αθλητισμού είναι οι σχέσεις και οι δεσμοί φιλίας που δημιουργούνται και που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. 


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και συναναστράφηκα στην πορεία μου αυτή (αθλητές, προπονητές, διοικήσεις, διαιτητές, γραμματείες, φιλάθλους κλπ), τον σύλλογο και όλους τους ανθρώπους του Ορφέα και κυρίως τον κ. Θόδωρο Βογιάρη που επί προεδρίας του είχαμε μια άψογη συνεργασία, την κατά καιρούς δημοτική αρχή και συγκεκριμένα τους δημάρχους κ. Βασίλη Κετσετζή και κ. Δημήτρη Νότα που ήταν δίπλα μας και αγκάλιαζαν την προσπάθεια μας. 


Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω σε δύο ανθρώπους, τον Γιώργο Καράγκουτη και πολύ πολύ περισσότερο στον ξάδερφο μου Χρήστο Γ. Γκαβανόζη. 

Σε όλη αυτή την πορεία, στην αρχή με τον Χρήστο και αργότερα και με τον Γιώργο, μοιραστήκαμε ένα όραμα και οι τρεις μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά. 

Το τι πετύχαμε θα το κρίνει ο κόσμος και η ιστορία!! 

Θα ήθελα τέλος να πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, την γυναίκα μου και τα παιδιά μου για την υπομονή που έκαναν όλες αυτές τις ατέλειωτες ώρες που έλειπα για τις υποχρεώσεις του Ορφέα. 

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα με την οποία ταυτίστηκα και αγάπησα τόσο πολύ. Σας ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: