Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 Αποχωρεί από τον Ορφέα Νέου Σκοπού ο Γιώργος Καράγκουτης!!!

-Καράγκουτης: «Έκλεισε ο δικός μας κύκλος»

Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Ορφέας Νέου Σκοπού είχε ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή, Γιώργο Καράγκουτη, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα ως Υπεύθυνος της Ακαδημίας του «ασπρόμαυρου» συλλόγου.

Ο Γιώργος Καράγκουτης έδωσε τεράστια ώθηση στην Ακαδημία του Ορφέα και πολλά παιδιά έσπευσαν ενταχθούν στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια, με τον 45χρονο κόουτς να χαίρει του σεβασμού, της εκτίμησης και της αγάπης από τους διοικούντες, τους αθλητές, τους γονείς, τους φιλάθλους του Ορφέα, αλλά και από τους συναδέλφους του προπονητές, τους παράγοντες, τους παίκτες και τους φίλους άλλων ομάδων.

Δυστυχώς όμως για το σερραϊκό μπάσκετ, ο Γιώργος Καράγκουτης έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Ορφέα Νέου Σκοπού και θα συνεχίσει την πορεία του μακριά από τις Σέρρες (μετακόμισε στην Αθήνα).

Ο Γιώργος Καράγκουτης εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους διαφορετικής διάρκειας. Παρόλα αυτά, όλοι οι κύκλοι ζωής έχουν κάτι κοινό… κι αυτό είναι η στιγμή που κλείνουν. 

Μπορεί κάποιοι να κλείνουν βιαστικά και κάποιοι να δημιουργούν μέσα τους άλλους.  Άλλοι μπορεί στην πορεία να εφάπτονται με καινούριους. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα κλείσουν κάποια στιγμή, για να ανοίξουν απλά, οι επόμενοι! 

Κάπως έτσι έκλεισε και ο δικός μας κύκλος, μετά από αρκετό καιρό, με καλές και με άσχημες στιγμές.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτά τα 8 υπέροχα χρόνια (προπονητές, γυμναστές, παράγοντες) τον Ευάγγελο Καλαθά και τον Δημήτρη Νότα, Δημάρχους Εμμανουήλ Παππά, αλλά πιο πολύ τα ξαδέρφια Γκαβανόζη που χωρίς αυτούς το όμορφο "ταξίδι" δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί! 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην Ακαδημία του Ορφέα Νέου Σκοπού,

Εύχομαι όλα τα όνειρα τους να γίνουν πραγματικότητα!»

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: