Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΑΚΑΔΗΜΙΑ

 «Άνοιξε» τα φτερά της η "Siris Basketball Academy"!

Ένας νέος Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης ιδρύθηκε στις Σέρρες και συγκεκριμένα η "Siris Basketball Academy"

Ο Ηρόδοτος κατά τον 5ο αιώνα π.Χ. έκανε αναφορά στην αρχαία πόλη των Σερρών, χρησιμοποιώντας το όνομα, «Σίρις».

Πίσω από αυτό το νέο μπασκετικό εγχείρημα βρίσκονται οι άνθρωποι που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τη διοικούσα επιτροπή στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού και οι οποίοι μετά την αρνητική απάντηση που έλαβαν από τον Ερασιτέχνη για ανανέωση-παράταση της θητείας τους για 1+5 χρόνια, αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SerresBasket εις εκ των προπονητών της «κυανέρυθρης» Ακαδημίας θα είναι ο Κώστας Τότσιος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τη "Lions Basketball Academy".

Η "Siris Basketball Academy" εξέδωσε ανακοίνωση, θέλοντας να ενημερώσει τους Σερραίους για αυτή τη νέα προσπάθεια:

«Η "Siris Basketball Academy", η νέα πρότυπη ακαδημία καλαθοσφαίρισης της πόλης των Σερρών "ανοίγει τα φτερά της" και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους μικρούς λάτρεις του μπάσκετ! 

Με γνώμονα τη σωστή διαπαιδαγώγηση, την άρτια εκμάθηση του αθλήματος, την ψυχαγωγία και εξέλιξη των μικρών αθλητών και με κίνητρο την ανιδιοτελή αγάπη μας για το μπάσκετ δημιουργήσαμε μια νέα πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, η οποία επιθυμούμε να λειτουργήσει ως μια "θερμοκοιτίδα" ανάπτυξης του μπάσκετ στην πόλη και το νομό! 

Ακρογωνιαίος λίθος της προσπάθειας μας είναι να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά τις αρχές του "ευ αγωνίζεσθαι" και της αγάπης για το ιστορικό αυτό άθλημα, μέσα από ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης, το οποίο θα αποτελείται από ολιγομελή τμήματα, σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό και την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητικού επιτελείου. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της "Siris Basketball Academy", θα δοθούν τις προσεχείς ημέρες. 

 Με εκτίμηση, 

Αλέξης Παπαπαναγιώτου Μηχανολόγος Μηχανικός, Επιχειρηματίας 

Σταύρος Μπεντούλης Τεχνολόγος Γεωπονίας, Επιχειρηματίας 

Ανέστης Σταυρόπουλος Πολιτικός Μηχανικός, Ελεύθερος Επαγγελματίας».

Επίσημη Ιστοσελίδα: https://www.sirisba.gr/

Επίσημη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/sirisbasketballacademy

Δεν υπάρχουν σχόλια: