Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

 

Εποχή Κακιούζη στην Α.Ε.Σ.!

Ο Γιάννης Κακιούζης είναι ο νέος κόουτς της Α.Ε.Σ.! Η αλλαγή που έγινε στον πάγκο των «γαλάζιων» αποτελεί μια μίνι-έκπληξη δεδομένου ότι οι μέχρι πρότινος προπονητές της σερραϊκής ομάδας, Σταύρος Ιωσηφίδης και Φώτης Κοκολιός είχαν ξεκινήσει να «χτίζουν» κάτι καλό.

Η διοίκηση της Α.Ε.Σ. έβγαλε ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Γιάννη Κακιούζη, το περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

«Η μπασκετική οικογένεια της ΑΕΣ καλωσορίζει στο "τιμόνι" της ομάδας τον Γιάννη Κακιούζη! 

Η Διοίκηση της ΑΕΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον coach Γιάννη Κακιούζη, στο πλαίσιο της συνένωσης δυνάμεων και συμπόρευσης, σχεδόν όλων των σερραϊκών αθλητικών σωματείων, με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού μηχανισμού Τεχνικής Υποστήριξης, δημιουργώντας θεμέλια υγιούς ανάπτυξης στις υποδομές αλλά και σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα. 

Ο Γιάννης Κακιούζης το τελευταίο διάστημα ήταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΣ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των τμημάτων της, Ανδρικού – Εφηβικού, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022… και οι συζητήσεις μετουσιώθηκαν σε οριστική συμφωνία. 

Στις πρώτες δηλώσεις του ο coach εξέφρασε την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό του για τα νέα του καθήκοντα τονίζοντας ότι στόχος είναι η αξιοποίηση και ανάδειξη νέων παικτών, πάντα στο πλαίσιο της συμπόρευσης ΜΓΣ Πανσερραϊκού και ΑΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: