Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΔΙΑΦΟΡΑ

Σέρρες: «Η τελευταία τρύπα του ζουρνά!»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του anexartitos.gr (https://tinyurl.com/a63f2hzt) η αντικατάσταση του παρκέ και των δυο μπασκετών στη σάλα του Δ.Α.Κ. Σερρών δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί!

Ενώ εδώ και πολλούς μήνες εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 δεν διεξάγονταν αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, εντούτοις οι εργασίες δεν ξεκίνησαν καν στο γήπεδο και είναι ορατός ο κίνδυνος οι ομάδες του Μπάσκετ, του Βόλεϊ και του Χάντμπολ που προπονούνται στο Δ.Α.Κ. Σερρών και δίνουν αγώνες σε αυτό να χρειαστεί να «μετακομίσουν» στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας, προκειμένου κάνει τη δουλειά της η ανάδοχος εταιρεία που ανέλαβε το σχετικό έργο.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι σε αυτή τη περίπτωση θα γίνει ένας κακός χαμός, αφού όλοι οι σύλλογοι, και δικαίως, θα ζητήσουν ώρες προπόνησης, στο «κλουβί» της Ομόνοιας.

Αναφορικά με την υπόθεση του κλιματισμού στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων το καλό σενάριο αναφέρει ότι τον Οκτώβριο θα έχουν τοποθετηθεί στο γήπεδο κλιματιστικά «ντουλάπες» θέρμανσης και ψύξης («όνειρο δεμένο στο μουράγιο» ή λέτε να γίνει το «θαύμα»;).

Σχόλιο από SerresBasket: Είμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά..!

Στα λόγια πρώτοι όλοι, αλλά στις πράξεις...

Αλήθεια αγαπάει κανείς πραγματικά τον Σερραϊκό Αθλητισμό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: