Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Από τον Ορφέα Νέου Σκοπού στον Άρη η Καλλιόπη Βλάχου!

Μια πολύ σημαντική στιγμή για το Σερραϊκό Γυναικείο Μπάσκετ αποτελεί η μεταγραφή της 15χρονης Καλλιόπης Βλάχου από τον Ορφέα Νέου Σκοπού στον Άρη.

Δυστυχώς, εδώ και πολλά χρόνια ως νομός δεν έχουμε πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες σε επίπεδο κορασίδων και νεανίδων, αλλά ευτυχώς η προσπάθεια του Γιώργου Καράγκουτη όλα τα προηγούμενα χρόνια στην «ασπρόμαυρη» Ακαδημία, έφερε αποτέλεσμα, και η ταλαντούχα παίκτρια με καταγωγή από το Χρυσό θα ζήσει το όνειρό της στον Άρη και μακάρι να τα καταφέρει.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση για την απόκτηση της Βλάχου, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Καλλιόπης Βλάχου, η οποία θα αγωνίζεται στα τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Η Καλλιόπη Βλάχου είναι γεννημένη το 2006 και με ύψος 1,67μ. αγωνίζεται στις δύο θέσεις των γκαρντ. Κατάγεται από το Χρυσό Σερρών και αποκτήθηκε από την ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού. 

Έχει διακριθεί για τις πολύ καλές εμφανίσεις της, οι οποίες την οδήγησαν στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. 

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί για τη μεταγραφή την ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού και ιδιαίτερα τον Γιώργο Καράγκουτη, αναμορφωτή του μπάσκετ στο Ν. Σκοπό και προπονητή της Καλλιόπης από τα πρώτα μπασκετικά βήματά της έως και σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: