Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Εκπέμπουν S.O.S. οι Ίκαροι

Σε 4 ημέρες οι Ίκαροι καλούνται να δώσουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν κόντρα στη Προσοτσάνη για το Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ουδείς όμως γνωρίζει κατά πόσο οι «κυανοκίτρινοι» θα παρουσιασθούν στο γήπεδο για να αγωνισθούν ενάντια στους Δραμινούς, αφού το ανδρικό τμήμα παραμένει ανενεργό.

Οι Ίκαροι βρίσκονται παγιδευμένοι σε έναν λαβύρινθο και δείχνουν ανήμποροι να βρουν τρόπο διαφυγής.

Η διοίκηση ήλπιζε σε επανεκκίνηση μέσω της συνεργασίας με τον Φώτη Κοκολιό, τον Σταύρο Ιωσηφίδη και τον Κώστα Πεχλιβάνη, συνεργασία όμως η οποία δεν ευοδώθηκε, αφού οι τρεις άνδρες στις συναντήσεις που έγιναν ζήτησαν να λάβουν τα χρωστούμενα, προκειμένου να πουν το «ναι» στη πρόταση των «κυανοκίτρινων».

Το ταμείο όμως είναι μείον (εξαψήφιο είναι το νούμερο της συνολικής οφειλής του συλλόγου σε παλιούς παίκτες και προπονητές), μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν, προπονητής δεν υπάρχει (ποιος σώφρων κόουτς θα βάλει το κεφάλι του στη λαιμητόμο;) και η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι για τη χρησιμοποίηση των παικτών από το παιδικό και το εφηβικό, έτσι ώστε αυτοί να «ψηθούν», φαίνεται κάπως ενδιαφέρουσα, αλλά το θέμα είναι να μη «καούν» αυτά τα παιδιά, να μη «ξεφτιλισθεί» η ομάδα με ήττες 30 και 40 πόντων και υποβιβασθεί στη Γ' Εθνική με άσχημο τρόπο.

Κανένα «τρυκ» δεν μπορεί να σώσει τους Ικάρους αυτή τη στιγμή. Μόνο εάν εμφανισθούν κρυμμένοι άσσοι, ίσως δώσουν ώθηση στους «κυανοκίτρινους» για να ανασυνταχθούν και να γλιτώσουν από το «ρεζιλίκι» της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αγαπητέ Κύριε Μπαζιργιάννη αν θέλετε να είστε αντικειμενικός στην ενημέρωση θα πρέπει να επισημάνετε και το γεγονός ότι το πρόβλημα των οφειλών προέκυψε α) από την μη καταβολή τακτικής επιχορήγησης απο την ΓΓΑ (εξαψήφιο νούμερο) και β) από την μη καταβολή μεγάλου μέρους των μετακινήσεων της ανδρικής ομάδας κατά τα έτη παρουσίας της στην Α2, παρόλο που μέσω προκηρύξεων ήταν δεσμευτικά καταβαλλόμενες στο Σωματείο (πενταψηφιο νούμερο).