Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Νέα αρχή για τους Ικάρους και γόνιμη συνεργασία με τη Siris Basketball Academy

«Κάθε αρχή και δύσκολη» λέει η παροιμία και αυτό ισχύει στη περίπτωση των Ικάρων, οι οποίοι σε επίπεδο Ακαδημιών κάνουν ένα νέο ξεκίνημα αναπτύσσοντας συνεργασία με τη νεοϊδρυθείσα Siris Basketball Academy, με την ευχή και την ελπίδα ότι ο «σπόρος» που θα ρίξουν φέτος στο «χώμα» να δώσει «καρπούς» στο μέλλον.

Στη πρώτη συγκέντρωση της «κυανοκίτρινης» Ακαδημίας, ο Πρόεδρος των Ικάρων, Άρης Αθανασιάδης μιλώντας στα παιδιά και στους γονείς, δήλωσε ότι οι Ίκαροι κάνουν μια νέα αρχή και παρά τις «αναταράξεις» που προκλήθηκαν το καλοκαίρι και οι οποίες έγιναν με άκομψο τρόπο ο σύλλογος θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του λειτουργώντας ως οικογένεια για τους αθλητές και τους γονείς.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο πολύπειρος προπονητής, Νίκος Αθανασίου, ο οποίος εξήγησε στους μεγάλους τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψει η Ακαδημία των Ικάρων σε συμπόρευση με τη Siris Basketball Academy (δεν μάσησε τα λόγια του λέγοντας ότι στο παρελθόν έγιναν λάθη).

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο νέος Υπεύθυνος της Ακαδημίας των Ικάρων, ο Δημήτρης Μύθου, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του που επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα μετά από 17 ολόκληρα χρόνια!

Ο έμπειρος Σερραίος κόουτς ήταν απόλυτα ειλικρινής προς τους γονείς τονίζοντας ότι στόχος της Ακαδημίας είναι να γίνεται σωστή προπόνηση και όχι να μαζεύει «20ρικα».

Ο Δημήτρης Μύθου αναφέρθηκε στην ιστορία των Ικάρων και στο δικό του παρελθόν στους «υανοκίτρινους», κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους αθλητές της παιδικής ομάδας που έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση και οι οποίοι απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων για τη κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Και οι τρεις άνδρες έδωσαν απαντήσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκαν από τους γονείς σχετικά με τη συνεργασία των Ικάρων με τη Siris Basketball Academy.

Μάλιστα ο Πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» είπε ότι οι Ίκαροι έλαβαν αυτή την απόφαση, προκειμένου τα παιδιά που ήδη έχουν εγγραφεί στη Siris Basketball Academy να μπορούν να κάνουν προπόνηση και να μην εγκαταλείψουν το Μπάσκετ.

Σχόλιο από SerresBasket: Ο αριθμός των εγγραφών στη Siris Basketball Academy έχει ανέλθει στα 118 παιδιά.

Κώστας Τότσιος και Ζήσης Παπούδας συνομίλησαν για αρκετή ώρα με μικρούς και μεγάλους, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι  παράγοντες της Siris Basketball Academy. 

Μύθου, Τότσιος, Παπούδας, τρεις σπουδαίοι Ίκαροι θα δουλέψουν μαζί φέτος.

Πολλά συγχαρητήρια δέχθηκαν οι παίκτες και ο προπονητής της παιδικής ομάδας των «κυανοκίτρινων».

Οι αθλητές των Ικάρων και της Siris Basketball Academy θα έχουν ιατρική κάλυψη, ενώ θα υπάρχει και διαιτολόγος και φυσικά ο απαραίτητος ιματισμός κλπ.

Μετά από αρκετό καιρό έκανε την επανεμφάνισή του, ο παλιός Πρόεδρος των «κυανοκίτρινων», Ηλίας Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ, Στέργιος Ποργιόπουλος, είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Δημήτρη Μύθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: