Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 Εντυπωσιακό ξεκίνημα της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού, του Ενωμένου Σερραϊκού Μπάσκετ, "Panserraikos B.C. Academy" έδειξε από σήμερα κιόλας τη μεγάλη δυναμική που έχει, αφού πλήθος κόσμου (αθλητές, αθλήτριες, παιδιά, γονείς) έδωσε βροντερό «παρών» στη πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.

Στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων ακουγόταν ο ύμνος του Συλλόγου (υπήρχε dj στον χώρο), όλα τα παιδιά ήταν ομοιόμορφα ντυμένα, το ίδιο και το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας.

Ο Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, Τάσος Παναγιώτου, καλωσόρισε όλα τα παιδιά και με απλά λόγια εξήγησε σε μικρούς και μεγάλους τη φιλοσοφία αυτού του εγχειρήματος.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Παναγιώτης Σπανός, ο οποίος σκιαγράφησε το προφίλ της "Panserraikos B.C. Academy" και ενημέρωσε άπαντες για τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας, τις παροχές, τα διαδικαστικά κλπ.

Σχόλιο από SerresBasket: Ορισμένα πράγματα που ανακοινώθηκαν και μας κέντρισαν στον ενδιαφέρον ήταν τα εξής:

Η διπλή εφαρμογή για κινητό για τους αθλητές και τους γονείς τους, στην οποία θα υπάρχει το πρόγραμμα των προπονήσεων, ενημέρωση για την απουσία του παιδιού από τις προπονήσεις, ο ιατρικός φάκελος του κάθε αθλητή κλπ.

Η παραγγελία ειδικού μηχανήματος μέσω του οποίου θα γίνονται σωματομετρικές εξετάσεις και λιπομέτρηση.

Η διεξαγωγή αιματολογικών εξετάσεων για τους αθλητές 2 φορές τον χρόνο.

Η συνεργασία με διαιτολόγο.

Προπονήσεις και σε στίβο για τη καλύτερη εκγύμναση των παιδιών με εξειδικευμένο γυμναστή.

Η συμμετοχή της Ακαδημίας στην ελάφρυνση του κόστους για τα τεστ στα οποία πρέπει να υποβάλλονται τα παιδιά λόγω της πανδημίας του COVID-19 και των οδηγιών από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: