Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ COACH

 

Με τη ματιά του Coach η ανάλυση του αγώνα: Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ - Ερμής Λαγκαδά

Αδίκησε τον εαυτό του ο Πανσερραϊκός στο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, καθώς εμφάνισε διαφορετικά πρόσωπα. 


Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός είναι καλύτερος και εκμεταλλεύεται την ενέργεια του στο transition και με τον Στεφανίδη σε καλή μέρα προηγείται δίκαια με 37-28. 

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Ερμής Λαγκαδά κυριαρχεί κυρίως γιατί είναι πιο ορθολογικός στο παιχνίδι του, με τον Χρυσόπουλο να είναι ασταμάτητος και τον Μήνου να είναι ουσιαστικός στα καθήκοντα του.

Από την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός σταματάει να τρέχει, ο Στεφανίδης είναι άστοχος και στοιχίζει αυτό στο συνολικό σκοράρισμα (σε 15 λεπτά στο β' ημίχρονο ο Πανσερραϊκός σκοράρει μόλις 18 πόντους), ενώ το ποσοστό στο τρίποντο είναι πολύ χαμηλό, λείπει η δημιουργία και το παιχνίδι κοντά στη  ρακέτα ( 2-3 φορές τελείωσε ο Χριστοδούλου τις φάσεις). 

Κατέβασε το σχήμα, πίεσε και μάζεψε τη διαφορά ο Πανσερραϊκός αλλά δεν προλάβαινε με βάση τον χρόνο να κάνει την ανατροπή. 

Μέτρησε η προσωπικότητα και η εμπειρία των παικτών του Ερμή, ενώ ο Πανσερραϊκός έδειξε τι μπορεί να κάνει σε ανοικτό γήπεδο, αλλά πρέπει να βελτιώσει την ευστοχία του πίσω από τα 6,75 και να υπάρχει μεγαλύτερη σύνδεση και συνεργασίες μεταξύ περιφερειακών και ψηλών (στοίχισε και το κενό στο «4» με την απουσία του Δημητρακά).

Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά. 

Είναι νέα ομάδα ο Πανσερραϊκός και μόνο καλύτερη μπορεί να παρουσιαστεί σταθεροποιώντας τα καλά του διαστήματα.

Ενθαρρυντική η παρουσία του κόσμου στη κερκίδα. Τους έχει ανάγκη η ομάδα και γενικά το σερραϊκό μπάσκετ.

Coach Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: