«Λερναία Ύδρα» τα προβλήματα στον Γυμναστικό
«Πονοκέφαλος» έχει πιάσει τον Γιάννη Μπουτάκογλου ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι του Γυμναστικού με το πρωτοπόρο και αήττητο Ρούπελ.
Ο προπονητής των «ταύρων» βλέπει το απουσιολόγιό του να είναι διαρκώς γεμάτο και έτσι δεν μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα του όπως αυτό επιθυμεί.
Ο Παρχαρίδης (ενοχλήσεις στο γόνατο) κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνισθεί κόντρα στο «οχυρό», ενώ σίγουρά δεν θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση ο Μυλωνόπουλος (πρόβλημα στη μέση) και ο Δάφκος (ασθενής).
Ο Σιδερίδης που ήταν κλινήρης το προηγούμενο χρονικό διάστημα δοκίμασε να προπονηθεί προχτές και η συμμετοχή του στο παιχνίδι θεωρείται αμφίβολη, ενώ το ίδιο συμβαίνει κα με τον Λαδιά (ενοχλήσεις στη γάμπα).
Ο Γυμναστικός παρά τις ελλείψεις θα τα δώσει όλα στο παρκέ για να πάρει τη νίκη, η οποία θα του δώσει σημαντική ώθηση, τόσο βαθμολογική, όσο και ψυχολογική, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου