Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Β΄ΕΘΝΙΚΗ

Πρόωρο τέλος στη συνεργασία Πανσερραϊκού με Ποργιόπουλο! Νέος προπονητής των «λιονταριών» ο Γιώργος Μασλαρινός!

Ραγδαίες εξελίξεις έλαβαν χώρα στο «στρατόπεδο» του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ ύστερα από την εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής που υπέστησαν οι «κόκκινοι» από τον Λεύκιππο Ξάνθης.

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο, κρίνοντας ότι σε αυτό το χρονικό σημείο ήταν επιτακτική ανάγκη να γίνει μια αλλαγή, έτσι ώστε η ομάδα να ανακάμψει ψυχολογικά και αγωνιστικά. 

Ο Πανσερραϊκός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Στέργιο Ποργιόπουλο:

«Ευχαριστούμε τον κ. Ποργιόπουλο, για την μέχρι τώρα συνεργασία και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SerresBasket νέος κόουτς των «λιονταριών» θα είναι ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής (Άρης, Π.Α.Ο.Κ. [Κύπελλο Ελλάδος], Παναθηναϊκός [Πρωτάθλημα], Μαρούσι [Κύπελλο Σαπόρτα], Φορλί [Ιταλία], Πανελλήνιος, Β.Α.Ο., I.C.B.S.) και ιδρυτής του Συλλόγου της Θεσσαλονίκης "HOOP", Γιώργος Μασλαρινός.

Ο 47χρονος κόουτς θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του Πανσερραϊκού σήμερα το απόγευμα, ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού της Κυριακής με τον Αίαντα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, από το οποίο θα απουσιάσει ο αρχηγός των «κόκκινων», Παντελής Γεωργιανός λόγω θλάσης που υπέστη στο δεξί πόδι στην αναμέτρηση με τον Λεύκιππο.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: