Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ COACH

 

Με τη ματιά του Coach ο αγώνας: Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ - Λεύκιππος Ξάνθης

Σαφώς ανώτερος ο Λεύκιππος Ξάνθης επιβλήθηκε εύκολα του Πανσερραϊκού με τελικό σκορ 67-79. 

Η απουσία του Χριστοδούλου ήταν αισθητή για την ομάδα του Πανσερραϊκού. 

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι χτυπάνε μέσα από τη ρακέτα με τον κορυφαίο του ματς, Μανάκα,  με αποτέλεσμα ο κόουτς του Πανσερραϊκού να επιστρατεύει γρήγορα άμυνα ζώνης που πάντως δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τους Ξανθιώτες. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα των Σερρών διατηρεί την επαφή με το σκορ 20-23 χάρη στα τρίποντα του Γεωργιανού και του Μπίλιου, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αυξάνουν τη διαφορά και στην ουσία καθαρίζουν το παιχνίδι. 

Ο Πανσερραϊκός επιμένει στο τρίποντο ενώ είναι πολύ άστοχος (χαρακτηριστικό ότι σκοράρει στο 23-38 στο 18', πρώτο καλάθι εντός παιδιάς με 0/6 τρίποντα ως τότε), ενώ στην άμυνα δεν μπορεί να σταματήσει τους παίκτες του Λεύκιππου. 

Και στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του αγώνα, με τη διαφορά να είναι σταθερά πάνω από τους 10 πόντους και τον Πανσερραϊκό να μην επανέρχεται ουσιαστικά ποτέ στη διεκδίκηση της νίκης. 

Ο Λεύκιππος σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, είτε από κοντά, είτε με διείσδυση και split πάσα όντας εύστοχος απο την περιφέρεια (Μαυρογιάννης και Χρήστου συμπλήρωσαν ιδανικά τον Μανάκα). 

Να σημειώσουμε και ότι έλειψε από τον Πανσερραϊκό το παιχνίδι στο «ποστ» και οι συνεργασίες στο «πικ», ενώ δεν βρήκε και φάσεις να τρέξει (αποτέλεσμα του ότι δεν μπορούσε να σταματήσει στην άμυνα τον Λεύκιππο).

Αγώνας που θα ξεχαστεί γρήγορα, σίγουρα παίξανε ρόλο οι τραυματισμοί και οι απουσίες, αλλά σιγουρά πρέπει να αλλάξει την εικόνα του ο Πανσερραϊκός για να διεκδικήσει νίκες με τις ομάδες του πάνω γκρουπ στη βαθμολογία, ακόμα και στην έδρα του.

COACH Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: