Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 

Συστράτευση δυνάμεων για καλό σκοπό από τη Siris Basketball Academy και τους Ικάρους

Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες, με τη πανδημία του COVID-19 να μην υποχωρεί και τον Χειμώνα να δείχνει τα «δόντια» του. 

Αρκετοί συμπολίτες  μας δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και η αλληλεγγύη αυτές τις ημέρες είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε, έτσι ώστε να απλωθεί ένα δίχτυ προστασίας προς αυτούς τους ανθρώπους.

Η Siris Basketball Academy και οι Ίκαροι σε συνεργασία με με το ΚΔΑΠ «Ονειροδύτες» και το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Μαθητικό Σπουδαστήριο» οργανώνουν τη φιλανθρωπική δράση «ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ!», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών & Νιγρίτης.

Όλοι οι Σερραίοι καλούνται να προσφέρουν υποδήματα τα οποία δεν χρησιμοποιούν (να είναι σε καλή κατάσταση) και τα οποία θα δοθούν μέσω του καταστήματος ένδυσης της τοπικής Εκκλησίας «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» σε μικρούς και μεγάλους που τα χρειάζονται.

Σημεία συγκέντρωσης παπουτσιών: Οπωροπωλείο «Άη Γιώργης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης 24), Μαθητικό Σπουδαστήριο (Κιουταχείας 22, 1ος όροφος, Δημητρίου Μαρούλη 16), Siris Basketball Academy & Ίκαροι (γήπεδα προπονήσεων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: