Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΔΙΑΦΟΡΑ

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο ΔΑΚ Σερρών

Το μεγαλύτερο κλειστό γυμναστήριο της πόλης  μας, το κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων έχει πλέον διαφορετικό «πρόσωπο».

Πριν λίγα χρόνια αλλάχθηκαν τα τζάμια-κουφώματα, το γήπεδο απέκτησε απινιδωτή και καινούργιο ηλεκτρονικό πίνακα, κατασκευάσθηκε ράμπα πρόσβασης για ΑμεΑ, οι λάμπες στη σάλα είναι LED, καινούργιοι πάγκοι, ενώ πριν από μικρό χρονικό διάστημα τοποθετήθηκαν κλιματιστικά. 

Επίσης η κεντρική πρόσοψη του γηπέδου μεταμορφώθηκε κατά κάποιο τρόπο με την εγκατάσταση φωτεινής επιγραφής.

Το ΔΑΚ Σερρών έκλεισε στα τέλη Φεβρουαρίου, προκειμένου να λάβουν χώρα εργασίες αλλαγής του παρκέ, ανακαίνισης των αποδυτηρίων και της αίθουσας με τα βάρη, δημιουργίας τουαλέτας για τα άτομα με αναπηρία και τοποθέτησης νέων μπασκετών!

Ευτυχώς οι εργασίες προχώρησαν με γρήγορους ρυθμούς και οι Σερραίοι φίλαθλοι πολύ σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ιδίοις όμμασι το αποτέλεσμα αυτών των βελτιωτικών ενεργειών.

Βέβαια μια γριά, όσα καλλυντικά και να βάλει, δεν αλλάζει κάτι σημαντικά, απλά θα είναι μια «φτιασιδωμένη» γριά (μη ξεχνάμε τις πίσσες που τρέχουν κάθε καλοκαίρι, τα νερά που στάζουν όταν σημειώνεται νεροποντή και την αχρήστευση της κάτω κερκίδας εξαιτίας βλάβης στον μηχανισμό).

Οι Σέρρες πρέπει να διεκδικήσουν τη κατασκευή ενός ολοκαίνουργιου κλειστού γυμναστήριου, όπως έπραξαν άλλες πόλεις της περιφέρειας. Ο αθλητισμός είναι ζωή!

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: