Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Κατέθεσε τις απόψεις του ο Πανσερραϊκός στη συνέλευση της Ε.Ο.Κ.

Διεξήχθη χτες μία σημαντική διαδικτυακή συνέλευση μεταξύ των υπευθύνων της Ε.Ο.Κ. και των εκπροσώπων των σωματείων της Β' Εθνικής, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα ζωτικής σημασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από πλευράς Πανσερραϊκού το «παρών» στη συνέλευση έδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Τάσος Παναγιώτου, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε επί του ζητήματος των διπλών δελτίων και της ανάδειξης των νεαρών καλαθοσφαιριστών.

Ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας, κ. Λιόλιος, όπως και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Νικολόπουλος άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις απόψεις του κ. Παναγιώτου συμφωνώντας με τη πρόταση που προφορικά κατέθεσε, σχετικά με την ευελιξία στη χρησιμοποίηση και τη συμμετοχή των νεαρών παικτών στις ομάδες της Β' Εθνικής από την εφηβική ηλικία.

Από εκεί και πέρα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας, τόσο για αυτό το θέμα, όσο και για τη μορφή του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρωτάθλημα 11 ομάδων (2 θα πέφτουν κατευθείαν και 2 θα υποβιβάζονται μέσω διαδικασίας πλέι-άουτ).

Τέλος, αναφορικά με την υπόθεση του προπονητή, Πανσερραϊκός και Μασλαρινός έχουν την όλη καλή διάθεση να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο γύρω από τη διοργάνωση της Β' Εθνικής.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: