Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 

Η χρονιά έκλεισε με χαμόγελα και σπουδαίες ειδήσεις για τη Siris Basketball Academy

Με χαρούμενες φωνές και παιδικά χαμόγελα γέμισαν τα ανοιχτά γήπεδα της Κοιλάδας, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης της αγωνιστικής περιόδου, που διοργάνωσε η Siris Basketball Academy! 

Το ξεχωριστό αυτό αποχαιρετιστήριο πάρτι τίμησαν με την παρουσία τους μπασκετικοί καλεσμένοι από τα «σαλόνια» της Α1, εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, χορηγοί, γονείς αλλά & πλήθος κόσμου, απολαμβάνοντας εκλεκτά εδέσματα του μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης Γατίδη Fresh! 


Οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, οι μικροί μας αθλητές φορώντας τις όμορφες στολές τους, διαγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό με έπαθλο… δώρα έκπληξη! 


Το παρών στην τελετή έδωσε και ο Σερραίος προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Βαγγέλης Σπυρίδης.

Ο διατροφολόγος της ομάδας κ. Νίκος Δήμος ενημέρωσε τους νεαρούς αθλητές για την αξία της αθλητικής διατροφής, δίνοντάς τους γραπτές οδηγίες για το καλοκαίρι. 

Εκτός από τους μικρούς αθλητές και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμό τριπόντων. 

Οι νικητές μάλιστα ανταμείφθηκαν με δώρα της εταιρίας φυσικών χυμών «Σερραία»! 

Επίσης, η ομάδα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΔΥΤΕΣ της κ. Βούλας Γιαγκαζόγλου, Καθηγήτριας Ειδικής Αγωγής του ΤΕΦΑΑ Σερρών. Μια συνεργασία που θα προσφέρει σημαντικές παροχές στους αθλητές της! 

Και από πλευράς διοίκησης ωστόσο, υπήρξε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση! 

Ειδικότερα, λαμβάνοντας τον λόγο το μέλος του Δ.Σ. Σταύρος Μπεντούλης ανέφερε μια είδηση έκπληξη, η οποία ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους! 

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Όταν πριν μια 5ετια αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να ασχοληθούμε με τα διοικητικά του Σερραϊκού Μπάσκετ, θέσαμε υψηλούς στόχους και δεσμευτήκαμε ότι ένας από αυτούς θα ήταν να εξασφαλίσουμε τη λειτουργία ενός ιδιωτικού προπονητηρίου για τον σύλλογό μας!

Παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε, τα λάθη που κάναμε και τις τρικλοποδιές που δεχθήκαμε, δεν αποκλίναμε ποτέ από την πορεία που χαράξαμε εξ’ αρχής! 

Έτσι, σήμερα, μαζί με εσάς που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας και τους επιλεγμένους προπονητές/συνεργάτες μας που έκτος από τη μπασκετική τους κατάρτιση, ξεχωρίζουν ομολογουμένως και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα τους, φτάσαμε εδώ για να σας ανακοινώσουμε με μεγάλη χαρά ότι...την προσεχή αγωνιστική περίοδο η SBA θα προπονείται σε ιδιωτικό προπονητήριο, το οποίο θα εδρεύει στην Κοιλάδα και πιο συγκεκριμένα στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου Elpida Resort & Spa!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: