Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Νεμάνια Μιλόσεβιτς ο εκλεκτός του Πανσερραϊκού!

Ο Νεμάνια Μιλόσεβιτς είναι ο κοινοτικός καλαθοσφαιριστής, ο οποίος θα ενισχύσει τους «κόκκινους» στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. 

Το SerresBasket σας είχε ενημερώσει ότι ο Πανσερραϊκός θα προχωρούσε στη μεταγραφή αλλοδαπού παίκτη, το όνομα του οποίου οι άνθρωποι της ομάδας το κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό, διότι ο 26χρονος Σέρβος πόιντ γκαρντ είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα!

Ευκαιρία λοιπόν να μάθουμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για τον Nemanja Milosevic. 

Ο Νεμάνια Μιλόσεβιτς όταν ήταν μικρός ξεκίνησε να ασχολείται με το Αϊκίντο, αλλά όταν είδε κάποια παιδιά να παίζουν Μπάσκετ, «ζήλεψε» κι αποφάσισε να πιάσει κι αυτός τη πορτοκαλί μπάλα. 


Η αρχή έγινε στο Borča Basketball Club του Βελιγραδίου. 

Μερικά χρόνια αργότερα πήγε στο Torlak Basketball Club και κατόπιν φόρεσε τη φανέλα του Dinamic Basketball Club (εδρεύει στην εύπορη περιοχή της πρωτεύουσας της Σερβίας, Dorćol). 

Ο Μιλόσεβιτς αποφάσισε να μετακομίσει στη Ρωσία κι εκεί εντάχθηκε στην ομάδα του Ural Federal University στην Αικατερινούπολη, ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε στην ομάδα του Ukhta State Technical University. 

Ο ικανός καλαθοσφαιριστής επέστρεψε στη πατρίδα του τη σεζόν 2020-21 και έπαιξε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στη Vršac d.o.o., αλλά γρήγορα ξενιτεύθηκε ξανά και επέλεξε τη Βοσνία, εκεί όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του με επιτυχία στη Mladost Mrkonjic Grad (2020-21, 2021-22). 



Ο παίκτης αφίχθη στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης τη Κυριακή και σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά στο ΔΑΚ Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: